Çarşamba, Eylül 24, 2014

Kocaelispor'da Kayhan Çubuklu dönemi

Mahmut Aydın ile yolların ayrılmasının ardından Kocaelispor’da Kayhan Çubuklu dönemi başladı. Çubuklu dün takımın başında antrenmana çıktı. Çubuklu’nun yardımcılığını Süreyya Sarıca üstlendi.

 

Kocaelispor’da Kayhan Çubuklu dönemi dün resmen başladı. Teknik sorumlu Kayhan Çubuklu yeni tanıştığı futbolcularla kısa bir konuşma yaptı ardından yardımcısı Süreyya Sarıca gözetiminde çalışan futbolcular kondisyon hareketleriyle devam etti. Kondisyon hareketlerinin ardından yeşil siyahlı futbolcular iki ayrı takım halinde yarı sahada çift kale maç oynadı. Kıran kırana geçen çift kale maç 3-3 sonuçlandı.

Antrenman sonrasında açıklama yapan çiçeği burnunda teknik adam Kayhan Çubuklu, “Öncelikle yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Kocaelispor’un bulunduğu konumda sorumluluk almak gerçekten çok zor. Bu sorumluluğu almamda gayret gösteren Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ve Futbol Şube Sorumlusu Umut Serdar Yalçın’a teşekkür ederim”dedi.

20140924052352cubuk

HAYALLERE ORTAK OLACAĞIZ
Kocaelispor’da 2007 yılında ayrıldığı zaman statta 25.000 kişi olduğunu söyleyen Çubuklu, “Yönetim kurulunun büyük hayalleri var. O hayallere bizde ortak olmaya çalışıyoruz. Yola çıktık Allah utandırmasın. Kesinlikle Kocaelispor’u layık olduğu yere çıkaracağız. Kocaelispor forması beni de heyecanlandırıyor. Çocuklarda bir heyecan var ilk haftalarda istenilen başarıyı yakalayamama var.” Diye konuştu.


COŞKUYU YAKALAMALIYIZ
Antrenmandan önce futbolcularıyla konuşan Çubuklu “Sahada oynadığımız rakipler Kocaelispor ile hayatında ilk defa oynuyorlar. Onların bizden daha çok coşkuları var. Biz de bu coşkunun daha da üstüne çıkmamız gerekiyor. Bu coşkuyu yakaladığımız zaman lig bizim için kolay olacak. Ancak bu coşkuyu yakalayamazsak bu lig bizim için dünyanın en zor ligi olur.”diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: www.kocaelimanset.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.