Çarşamba, Eylül 24, 2014

K. Karabekir Mevlana 36 maç sonra kazandı

İstanbul 1.Amatör Lig 10.Grup maçında Halil Rıfat Paşa ile Kağıthane Belediyesi Mehmet Akif Ersoy sahasında karşılaşan Kazım Karabekir Mevlanaspor, rakibini 3-1 geriden gelip 4-3 mağlup etti.



Erol Kurt, Mehmet Bahattin Özbaba, Hakan Talanay Hakem triosunun yönettiği maçta mavi-beyazlı ekibin gollerini Hakan Akkaya (2), Burak Cengiz ve Muhammet Eyyüp Koca kaydetti.

 

36 maç sonra gelen galibiyet
Gaziosmanpaşa temsilcisi Kazım Karabekir Mevlanaspor için bu galibiyetin bir anlamı var; Mavi-beyazlılar 2012-2013 sezonun 26.haftasında oynadıkları ve 3-0 kazandıkları Arnavutköy Belediyespor maçından bu yana resmi müsabakalarda galip gelemiyorlardı.

 

Şeytanın bacağını kırdılar
2012-2013 sezonunu ligi ikinci sırada tamamlayan ve Klasman Grubuna kalan Kazım Karabekir Mevlanaspor, Bölgesel Amatör Lige yükselmek için oynadığı 11 maçtan sadece Feriköy maçını -hükmen- kazanmıştı. 2013-2014 sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta mücadele veren mavi-beyazlılar, 20 karşılaşmadan mağlup ayrılmış, 1 maçta berabere kalmış ve 3 maçı da yine hükmen kazanmışlardı. Bu sezon İstanbul 1.Amatör Lig 10.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gaziosmanpaşa temsilcisi, ligin ilk maçında sahasında Araphanspor ile 2-2 berabere kalmıştı.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...