Pazartesi, Eylül 29, 2014

Güngören'den mucize galibiyet!

İstanbul Süper Amatör Lig 6.grup 4.hafta mücadelesinde Mehdi Sancak stadında İst.Bayburt ile Güngören karşı karşıya geldiler. Karşılaşma nefesleri keserken, atılan goller, kırmızı kartlar, yaşanan tartışmalar maça damga vurdu.

 

Karşılaşmanın ilk yarısında 35.dakikada Sergen Güngören'i 1-0 öne geçirdi. Bu gole cevap gecikmedi ve 40.dakikada Emrah frikikten attığı muhteşem golle durumu 1-1'e getirdi. İlk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarı müthiş başladı. İki takım da gol pozisyonlarına girerken, 55.dakikada Özgür Güngören'i 2-1 öne geçirdi. Bu gole cevap yine Emrah ile geldi. 60.dakikada yine frikikten attığı golle durumu 2-2'ye getiren Emrah takımına hayat verdi. 75.dakikada İst.Bayburt'tan Soner ve Umut kırmızı kartla oyun dışında kaldılar. Konuk ekipte ise Sergen kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 9 kişi kalan ev sahibi İst.Bayburt 80.dakikada Soner'in golüyle 3-2 öne geçti. Karşılaşmanın sonuna 7 dakika eklenirken uzatma dakikalarında Güngören adeta mucize bir şekilde geri döndü. İki takım teknik direktörü de tribüne gönderilirken saha içerisinde her pozisyondan sonra hakeme itirazlar devam etti. 90+3.dakikada Murat Dilek'in golüyle durumu 3-3' getirdi. 90+7. dakikada ise Serdar Aksoy Güngörenspor'a galibiyeti getiren golü kaydetti. Güngörenspor uzatma dakikalarında almış olduğu galibiyetle liderliğini devam ettirdi. Son dakikalara önde giren ev sahibi ekip 4.maçında galibiyete çok yaklaştı ama yine sahadan puansız bir şekilde ayrılırken 2 puanda kaldı.
Savsun: Adaletli olun
Karşılaşma sonrasında sitemize konuşan İstanbul Bayburt teknik direktörü Naci Savsun, ''Bugün zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Sahamızda kazanarak ilk galibiyetimizi almak istedik fakat olmadı. Şanssızlıklar, hakem hataları derken yine bir maçtan daha puansız ayrıldık. Karşılaşmaya hakem kararları damga vururken, rakibimizin oyuncularımı tahrik etmeleri sahada eksik kalmamıza neden oldu. Ayrıca maçın hakemini gözlemlemesi için sahamıza gelen gözlemci arkadaşın uyarısı üzerinde oyuncum kırmızı kartla saha dışına gönderiliyor. Gerçekten kabullenmesi zor bir mağlubiyet aldık ama benim takımım bu zorlukların üzerinden gelecektir. Çok genç bir ekiple yolumuza devam ediyoruz. Bu genç oyuncu topluluğu ile sezonu iyi bir yerde bitirebileceğimize inanıyoruz. Ama buradan da hakemlerimize bir kez daha sesleniyorum. Lütfen ama lütfen adaletli olun. Sahada gördüğünüzü çalın. Bize düdük çalın demiyoruz. Adaletli olun yeter." diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

[gallery link="file" columns="4" ids="145928,145916,145911,145914,145910,145927,145926,145923"]

 

 

 

2 yorum:

güngörenli dedi ki...

Bayburt Hocası maçtan sonra açıklama yapmış , hakem adaletli olsun ... haksız yere oyuncum atıldıdiye... hakemin tartışan iki futbolcuyu da oyun dışına göndermesi normal tartışma esnasında da hakemin görmediği tarafta bayburt un 8 numaralı oyuncusu kulübedeki arkadaşıma tekme attı ve maçın yan hakemi bunu gözlemci ile birlikte orta hakeme bildirdi... daha sonra da orta hakem de gerekeni yaptı... bir hoca mağlubiyetten sonra bu tür şeylerin arkasına sığınmaması lazım, oyuncusuna sorsun bakalım tekme atmış mı atmamış mı ..sonra da basın açıklaması mı ne yapıyorsa yapsın ... bence hakeden taraf maçı aldı ama her iki taraf ve seyredenler için unutulmayacak bir maç oldu.

turgay tokel dedi ki...

Bayburtun hocası sayın naci hocayı maç akşamı ben aradım. Söylemek istedikleriniz var mı dedim. O da anlattı bende değiştirmeden yazdım. Güngören hocasına ulaşamadık, eğer isterlerse sizlerin açıklamasını da siteye ekleriz. Saygılarımla,

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.