Cuma, Eylül 26, 2014

Gülendağ Esen Çankırıspor'dan ayrıldı

Sezon başında 3.Lig ekiplerinden Çankırıspor'un Teknik Heyetine katılan Gülendağ Esen, Kulübüyle karşılıklı olarak yollarını  ayırdığını açıkladı.



Sezon başında Çankırıspor ile anlaşan Hakan Yılmaz'ın ekibinde görev yapan Esen, daha sonra göreve gelen Cüneyt Biçer ile çalışmıştı. Yeniden İstanbul'a dönen genç teknik adam, kendisine gelecek tekliflerini değerlendireceğini de sözlerine ekledi.

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Futbol Antrenörlüğü Mezunu olan Gülendağ Esen, ayrıca Lisans öğrenimi sonrasında, Yüksek Lisansını da Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi üzerine yaptı. Uzun yıllar 2. Lig, 3. Lig ve Amatör Liglerde futbol oynadı. Esen, dönem, dönem Beşyüzevler A takımında ve 3. Lig takımlarından Üsküdar Anadolu’da İnanç Kurtar ve Armağan Turan hocaların Yardımcı Antrenörlüğünü yapmıştı. Son iki sezon Albayrakspor’da A takım ve altyapılarda görev yaptı. Görev yaptığı 12 yılda çeşitli kategorilerde 19 şampiyonluk 9 kez Türkiye şampiyonalarına katılma başarısı gösterdi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Murat Yasin dedi ki...

gülendağ hocayı albayrağa bekliyoruz :D

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.