Perşembe, Eylül 25, 2014

Dr. Akgün futbolcuları ve teknik ekibi kutladı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Pazar günü Büyükçekmece Stadında Büyükçekmece Belediyespor ile Edirnespor Gençlik arasında oynanan lig maçında takımı yalnız bırakmadı ve 90 dakika boyunca takımın yanında olduğunu gösterdi.


Müsabakanın devre arasında Büyükçekmece Belediyespor soyunma odasına girerek oyunculara başarı dileyen Başkan Dr. Akgün, takımın kazanması gerektiğini, bunu ilk yarıda gösterdiklerini söyledi. Takımın çok daha iyi bir oyun ortaya koyması gerektiğini söyleyen Başkan Dr. Akgün, Büyükçekmece Belediyespor’un bu sezon Spor Toto 3. Lige çıkması için ellerinden gelen desteği camiaya vereceklerini söylemesi futbolcular tarafından alkışlarla karşılandı.
Kulüp Başkanı Ümit Kalko ve Yönetim kurulunun hazır bulunduğu ortamda futbolculara gerekli ilgiyi gösteren Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etmeden geçemedi. Bu desteği arkalarında görmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Kalko, Büyükçekmece Belediyespor’un 3. Lige çıkarak bu desteğin karşılığını vermek için büyük çaba göstereceklerini söyledi.
HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...