Perşembe, Eylül 25, 2014

Dönmez: Emre bizim temsilcimiz olacak

Süper Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Ömerlispor’da Kulüp Başkanı Vedat Dönmez’in sezon başında Tekirdağspor’dan kadrolarına kattıkları eski oyuncuları Emre Karakaş’ın son dakikada büyük bir sürpriz yaparak Zonguldak temsilcilerinden Kozlu Belediyespor’a transfer olmasını sürpriz olarak görmediklerini söyledi.


Aksine bu transferin gerçekleşmesine çok sevindiğini söyleyen Başkan Dönmez, ilerisini gören ve kendilerine gelecek iyi teklifleri değerlendirecek her oyuncuya saygı göstererek oyuncularına talip olacak kulüplere oyuncuları kendi elleriyle götürmeye hazır olduklarını söyledi. Emre Karakaş’ın sezon başında lisansını çıkaran ve ikinci hafta Çağlayan Gençlerbirliğispor maçında sahada yerini almasının ardından Zonguldak’a transfer olacağı haberini duyunca çok memnun olduğunu söyleyen Başkan Vedat Dönmez, “Emre Karakaş, adam gibi davranış gösterdi ve bize, “Başkanım bana Zonguldak Kozlu Belediyespor’dan transfer teklifi geldi. Bu teklifi değerlendirmeden önce size sormak istiyorum. Eğer izin verirseniz giderim, gitme derseniz de buradan bir adım dahi atmam” diyerek bize bu konuyu aksettirmesini hiç yadırgamadım.
Bizden daha iyi bir yer olurda teklif gerçekten ciddi olursa biz ona her zaman sıcak bakar oyuncularımızın önünü açmak adına elimizden geleni yapar her türlü desteği veririz. Bugün Emre Karakaş bunun bir örneğidir. Emre kardeşim, hakikaten çok delikanlı ve adam gibi gelip bizden izin istedi. Bizde seve seve bu teklife olumlu baktık ve ona gerekli yardımı sağlayarak transferini kolaylaştırdık. Emre bizim her zaman yanımızda ve iyi yerlere gelmesini istediğimiz oyunculardan sadece birisidir.
Yarın takımda bulunan başka oyuncularımıza da teklifler gelirse aynı stratejiyi uygular onların da yolunu açarız. Emre bizim Zonguldak’ta sesimiz kulağımız olacak ve Ömerlispor’u başarıyla temsil edecektir. Emre Karakaş, daha iyi yerlere layık bir oyuncudur çünkü dürüstlüğü, adamlığı, duruşu, futbol zekâsı ve kendisiyle hatta arkadaşlarıyla barışık oluşu bunun bir göstergesidir. İnşallah Emre’yi daha iyi yerlerde görür, onu iyi takımlarda izleme imkânı buluruz. Kozlu Belediyespor’a ve Emre Karakaş’a yeni oluşumun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
HABER: İBRAHİM KESKİN

1 yorum:

tebrikler dedi ki...

Ömerli köyüsporu ve başkanı tebrik etmek gerek güzel bir davranış

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.