Cuma, Eylül 26, 2014

Çatalcaspor’da kemik sesleri

Pazar günü Tepecik Stadında Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Çatalcaspor, bu zorlu maçın hazırlıklarını maçın oynanacağı Stat olan Tepecik’te sürdürüyor. Darıca Gençlerbirliği maçına büyük önem veren ve ligde ilk galibiyetlerini almak için sahaya çıkacak olan Çatalcaspor’da morallerin üst seviyede olduğu, yapılan idmanlarda adeta kemik seslerinin yükseldiği gözlerden kaçmadı.

 

Oyuncuların hırslı ve istekli olmasına sevinen Teknik Direktör Kadir Akbulut, Darıca Gençlerbirliği maçı ile çıkış yakalamak istediklerini dile getirdi. Çatalcaspor Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu ise, üç maçta üç yenilgi alarak büyük üzüntü yaşadıklarını, kötü oynayıp ta kaybetmediklerini fakat gol yollarındaki son vuruşların eksikliği ile sahadan puan kayıplarıyla ayrıldıklarını dile getirdi. Artık kazanmanın zamanının geldiğini ve bunu Pazar günü seyircilerinin desteği ile başaracaklarını söyleyen Naroğlu, Darıca Gençlerbirliği maçının Çatalcaspor için çıkış maçı olacağını, bunu başarıp ilk galibiyetlerini almayı amaçladıklarını dile getirdi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

 

[gallery link="file" ids="145517,145516,145518"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...