Perşembe, Eylül 25, 2014

Büyükçekmece’de Ereğli startı verildi

Haftayı 2-0’lık Edirnespor Gençlik galibiyetiyle kapatan Büyükçekmece Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ereğli Belediyespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Tuncay Soyak gözetiminde kendi tesislerinde sürdürüyor.


Takım olarak Arnavutköy Belediyespor mağlubiyetini üstünden atan bordo-mavililer, artık lige sarılıp geriye kalan maçları en az puan kaybı ile geçmeyi amaçlıyor. Edirnespor Gençlik maçında iyi bir futbol ortaya koyamamalarına rağmen kazanmasını bilen Büyükçekmece Belediyespor’da tek hedef Zonguldak deplasmanında galibiyetle ayrılmak. Bu maçın hazırlıklarını ciddi anlamda sürdüren Büyükçekmece Belediyespor’da morallerin iyi olması, yönetimi ve teknik kadroyu oldukça memnun ediyor.
Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz
Taraftarların desteğine çok ihtiyaçları olduğunu söyleyen futbolcular, artık kaybetmeyi hiç düşünmediklerini her maça kazanmak için çıkacaklarını söylediler. İlçenin desteğini arkalarında görmek istediklerini söyleyen Teknik direktör Tuncay Soyak ise, sezon başında koydukları 3. Lig hedefinden sapmadıklarını bir yenilgi ile bu hedefin peşini bırakmayacaklarını söyledi. Büyükçekmece Belediyespor’un mayasında kazanmak olduğunu söyleyen Soyak, Zonguldak deplasmanında Ereğli Belediyespor’u da mağlup edip İstanbul’a üç puanla dönmek istediklerini dile getirdi. Hazırlıkların bu yönde devam ettiğini söyleyen Soyak, oyuncularına sonuna kadar güvendiklerini her zaman arkalarında olduklarını söyledi.
HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.