Perşembe, Eylül 25, 2014

Bayrampaşaspor'da büyük 'onur'

Bayrampaşaspor, Bayrampaşa Çetin Emeç stadında, Türkiye Kupası 2.Tur Müsabakasında, Adanaspor'u konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan ve Bayrampaşaspor'un alt yapıdan A takıma çıkardığı gençlerin, skora katkı yaptığı mücadelede, 3.Tura yükselen ekip Bayrampaşaspor oldu.


Takım olmanın birinci yolunun alt yapıya önem vermek olduğunun bilincinde olan Bayrampaşaspor, sezon başında bu doğrultuda alt yapı antrenörlerinden Akın Topgül'ü, Sinan Bayraktar hocanın yardımcılığına getirmiş ve ardından gerekli görülen noktalara alt yapı antrenörlerinin de katkısıyla gençler monte edilmişti.
Bitirim gençler iş başında
Mücadelenin ilk yarısı golsüz geçilirken, İkinci yarıda ise galibiyeti daha çok isteyen bir Bayrampaşaspor vardı sahada. Dakikalar 54'ü gösterdiğinde, alt yapıdan A takıma kazandırılan 1994 doğumlu Feridun Kıroğlu'nun pasında topla buluşan, yine başka bir alt yapı oyuncusu 1995 doğumlu Onur Can Özaslan topu filelerle buluşturdu ve ev sahibi ekip iki genç oyuncusunun iş birliği ile 1-0 öne geçti.
Maçın 45.dakikası oynanırken sarık kart gören Aydın Taşkın, 79.dakikada bir sarı kart dahaa görünce Bayrampaşaspor kalan dakikaları bir kişi eksik oynamak zorunda kaldı.
Tam maç bitti dendiği esnada, dakikalar 90'ı gösterirken Adanaspor'da Mehmet Boztepe sahneye çıktı ve skora dengeyi getirdi ve mücadelenin normal süresi 1-1 sona erdi. 1-1 ile sona eren mücadelede ise seri penaltı atışları sonucunda 6-5 üstünlüğü yakalayan Bayrampaşaspor, adını 3.Tura yazdıran ekip oldu.

Mücadeleyi çok sayıda sporsever izlerken, Eski FIFA Yardımcı Hakemi Binali Kartal, Beşiktaş Kongre üyesi ve Fikret Orman'ın danışmanlarından Yılmaz Canpolat ile Beşiktaş eski Yöneticilerinden ve Gaziosmanpaşa Spor Kulübü başkanı Seyit Ateş maçı izleyenler arasındaydı.

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.