Pazartesi, Eylül 29, 2014

Alibeyköyspor Selvispor'u da yendi!

Süper Amatör Lig 2. Grup 4. hafta maçında grubun iki güçlü ekibi Alibeyköyspor ile Selvispor Alibeyköyspor'un cezası nedeniyle Sultanbeyli 75. Yıl Stadı'nda karşı karşıya geldi.



Her iki takımın da sadece yöneticilerinin izlediği müsabakayı Mustafa Yalçın'ın iki penaltı golü ile Alibeyköyspor kazandı. Böylelikle liderlik koltuğundan olan Selvispor, koltuğu Alibeyköyspor'a bıraktı. Maçı Alibeyköyspor 10 Selvispor ise 9 kişi tamamladı.

Maçın ardından Selvisporlu yöneticiler hakemlere tepki gösterdiler. Soyunma odası koridorlarında şiddetli bir şekilde bağıran Selvisporlu yöneticileri stat görevlileri güçlükle sakinleştirdi.

44. dakikada Mustafa Yalçın'ın kaleci Tuncay Albayrak ile karşı karşıya kalması ile kaleci Tuncay'ın Mustafa'yı düşürmesi neticesinde kazandığı penaltı atışını Mustafa Yalçın kullandı ve Tuncay'ın kırmızı kart görmesi ile kaleye geçen Yusuf Yedikardeş'i ters köşeye yatırarak Alibeyköyspor'u 1-0 öne geçirdi.

İlk devre 1-0 Alibeyköyspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Takımlar soyunma odasına girerken Selvispor teknik heyetinin küfür ettiğini öne süren Alibeyköyspor'un kaptanı Mehmet Aslan'ın durumu hakeme iletmesi neticesinde enteresan bir şekilde Hakem Selim Özen ikinci sarı kartını görerek Mehmet Aslan'ı oyundan attı.

İkinci devreye hızlı başlayan Selvispor 50. dakika Eren Ziya Kanbur ile bir gol bularak skoru 1-1 yaptı. Alibeyköyspor kalesinde tehlikeli pozisyonlara girmeye başlayan Selvispor'un hızını Alibeyköyspor'un Teknik Sorumlusu Metin Kaygın kesti. Başarılı teknik adam yaptığı oyuncu değişiklikleri ile oyunu dengeledi.

Dakikalar 65'i gösterirken Alibeyköyspor sol kanattan Samet Şenol ve Yusuf Kaymak ile iyi bir atak geliştirdi. Duvar pasları ile sol taraftan ceza alanına giren Samet Şenol iki rakibinden sıyrıldı ve ortasını yaptı. Top Berat Vardar'ın eline çarpınca hakem Selim Özen tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Berat Vardar da ikinci sarı kartını görerek oyun dışına gönderildi.

Topun başına geçen günün başarılı ismi Mustafa Yalçın kaleci Yusuf Yedikardeş ile topu yine ayrı köşelere yolladı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Selvispor'un 9 kişi kalması ve beraberliği yakalama isteği ile şuursuzca Alibeyköyspor kalesine yüklenme isteği Alibeyköyspor'a sayısız gol fırsatı sundu. Yakaladığı bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyen turuncu mavili ekip Selvispor'un, ceza sahasına şişirdiği toplarda kalesinde problem yaşamadı ve müsabakayı 2-1 kazandı ve Selvispor'u liderlik koltuğundan indirerek liderliğe yükseldi.

Bu sonuçlar Alibeyköyspor puanını 9'a yükseltti ve averajla Kuştepe'nin önünde liderlik koltuğuna oturdu. Selvispor ise 7 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi.

Alibeyköyspor haftaya deplasmanda Hadımköyspor ile karşılaşacak. Selvispor ise evinde Bağcılarspor'u konuk edecek.

Stat: Sultanbeyli 75. Yıl
Hakemler: Selim Özen, Kenan Yavuz Hızal, Ahmet Yaşılak
Saha Komiseri: Mehmet Gündüz
Alibeyköyspor: Onur Koç, Bilal Kara, Nadir Yıldırım, Tugay Banicar, Mehmet Aslan, Hasan Çaylan, Mustafa Yalçın, Murat Kızılkara(Dk.57 Orhan Karabay), Samet Şenol(Dk.79 Sinan Koç), Yusuf Kaymak, Soner Mor (Dk.45 Salih Kırtay)
Yedekler: Doğan Altınışık, Salih Kırtay, Samet Akkaya, Orhan Karabay, Sinan Koç, Metehan Görgül, Enes İğne
Teknik Sorumlu: Metin Kaygın
Selvispor: Tuncay Albayrak, Özkan Alptekin(Dk.70 Çağatay Çakmak), Fahrettin ErdemDk.45 Bilal Arık), Sergen Sarp, Serhat Büyükbayrak, Berat Vardar, Ahmet Kulaber, Başar Öner, Gökhan Tandoğan, Fırat Balığkurdu(Dk.44 Yusuf Yedikardeş), Eren Ziya Kanbur
Yedekler: Yusuf Yedikardeş, Bilal Arık, Çağatay Çakmak, Uğur Keskin, Nezir Acar, Muhammet Ali Selbi, Muhammet Fatih Yılmaz
Teknik Sorumlu: Mehmet Teke
Goller: Dk.44 ve 65 Mustafa Yalçın / Dk.50 Eren Ziya Kanbur
Kırmızı Kartlar: Dk.45 Mustafa Aslan / Dk.44 Tuncay Albayrak Dk.65 Berat Vardar

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için LÜTFEN TIKLAYINIZ

Mustafa Yalçın'ın birinci penaltı golünü izlemek LÜTFEN TIKLAYINIZ

Mustafa Yalçın'ın ikinci penaltı golünü izlemek LÜTFEN TIKLAYINIZ

[gallery columns="4" link="file" ids="146073,146074,146075,146076,146077,146078,146079,146080"]

 HABER-FOTOĞRAF-VİDEO: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.