Salı, Eylül 30, 2014

Alemdağ'ın zirve keyfi sürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Alemdağspor sahasında konuk ettiği Gümüşsuyuspor'u 3-1 yenerek 4 maç sonunda 10 puanla yenilgisiz liderliğini sürdürdü.



Maçın 2. dakikasında Mesut'un ortasında topu kontrol eden Tolga Öztürk klas bir vuruşla topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra baskısını artıran Alemdağspor 20. dakikada Ersin Akkemik'in pasında yine Tolga Öztürk'ün vuruşuyla golü buldu, skor 2-0 oldu.

Tolga atıyor, Alemdağ kazanıyor
İlk yarı bu skorla biterken 62'de Tolga Öztürk'ün ortasında Ersin Akkemik takımının 3. golünü attı. Gümüşsuyuspor 80'de bir gol bulsa da Alemdağspor 3 puanı alan takım oldu. Tolga Öztürk 2 gol 1 asistle günün yıldızı oldu. Tecrübeli oyuncu geçen hafta da Hasköyspor karşısındaki 2-0'lık galibiyette takımının gollerini atmıştı. Ersin Akkemik de 1 gol 1 asistle günün bir diğer göze çarpan ismiydi.

Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Eren dedi ki...

3.Grupta mücadele eden takımlara başarılar dilerim.. Alemdağsporun fikstürü ne kadarda zor olsada maçlardan galibiyetlerle ayrılacagına ınanıyorum cunku cok ıyı cok kalıtelı futbolculara sahıp bır takım başarılarının devamını dılıyorum.. Alemdağspora lıderlık yakışıyor ınsallah sezon sonu bu grubu şampiyon tamamlar

Alim Dağlı dedi ki...

İşte o 'Zirve Keyfi'nin sürmesi için, bugün (bayramın 3. günü 06. 10. 2014) Feriköyspor ile yapacağımız maçtan da 3 puan ile ayrılmamız gerekiyor.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...