Cuma, Ağustos 29, 2014

Kocaelispor ilk kez kaybetti

3. etap kampını Bolu'da sürdüren Kocaelispor, Bölgesel Amatör Lig 11.Grup takımlarından Bartınspor ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Kocaelispor oynadığı üçüncü hazırlık maçında yenilgiyle tanıştı.

TEK GOLLE TESLİM
Kocaelispor, Bolu'da gerçekleştirdiği 3. etap kampında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bartınspor ile hazırlık maçı oynadı. Birçok önemli oyuncusundan eksik çıktığı mücadelede Kocaelispor rakibine ilk yarıda yediği tek golle teslim oldu. Çok iyi mücadele etmesine karşın bitirici bölgede sonuca bir türlü gidemeyen temsilcimiz ilk kez yenilgi ile tanıştı.

İLK YARIDA TEK GOL
Maçın ilk atağı Bartınspor'dan geldi. 4. dakikada yabancı oyuncu Toma yakın mesafeden topu ıskaladı. Kocaelispor 11'de Sefa ve 17'de Orhan Doğan ile gole çok yaklaştı. 34. dakikada kalesinde kolay bir gole izin veren Yeşil Siyahlılar 35'te Sefa ile tehlikeli oldu. Bartın ekibi 40 ve 45. dakikalarda girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve devreyi Bartınspor 1-0 önde tamamladı.

20140829022422ks,

İKİNCİ YARIDA TEK KALE
Maçın ikinci yarısında oyunun mutlak hakimi Kocaelispor'du. Birçok kez pozisyona giren Yeşil Siyahlılar, maçın yıldızı Bartınspor kalecisi Ahmet'i bir türlü geçemedi. 3 kez yüzde yüzlük pozisyonlara engel olan Ahmet takımı adına 1-0'lık galibiyetin mimarıydı. Bartınspor ikinci yarıda kalemize sadece 1 kez şut çekebildi. Maçın ardından iki takım futbolcuları da bir birlerini tebrik ederken, maçı Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi de izledi.

KALE KILIÇ’A EMANET
Kocaelispor, Bartınspor ile oynadığı hazırlık maçında 4-2-3-1 sistemi ile çıktı. Kalede Kılıçarslan, sağ bekte Bilal, sol bekte Kadir Öge, savunma orta sahasında Emirhan ve Murat Başak, merkez orta sahada Eray ve Orhan Doğan, sol önde Hüseyin, sağ önde Kadir Gezer, forvet arkasında Sefa ve ileride ise Burak Özbakır dizilişi ile sahada yer aldı.

SAKATLAR DÜZ KOŞU YAPTI
Kocaelispor'da hafif sakatlıkları bulunan orta saha oyuncuları Ali Köse, Dilaver, Okoronkwo, yan sahada, otel karşısındaki sahada ise sağ ayak arka adalesinde sakatlığı olan Hamza hafif tempolu düz koşu, sol dizinden ameliyat olan Murat Kolburan da yürüyüş yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Sergen, İbrahim Özgen ve Mert Sevim de bu maçta forma giyemedi.

 

KOCAELİSPOR: 0-BARTINSPOR:1
STAT: Bolu Thermal Otel 3. Nolu Saha
KOCAELİSPOR: Kılıçarslan **, Kadir Öge **, Emirhan **, Bilal ***, Murat Başak ***, Kadir Gezer **, Orhan Doğan **, (Dk. 63 Mert Yavuz **), Sefa ***, Eray ** (Dk. 46 Aliberk **) Hüseyin **, Burak **
BARTINSPOR: Ahmet ***, Seyit ***, Ferhat ** (Abdurrahim **), Burçin **, (Timur *), Halefi ** (Semih *) (Hasip *) Oğuz ** (Ümit **) Emin **** (Barış **), Yasin ** (Ömer **), Osman ** (Anıl **), Emre **, Toma *** (Alp **)
GOL: Dk: 34 Toma

KAYNAK: www.kocaelimanset.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...