Perşembe, Ağustos 28, 2014

Kalko: Büyükçekmece şampiyon olacak

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele edecek olan Büyükçekmece Belediyespor kampını Kulüp Başkanı Ümit Kalko ziyaret etti. Zor bir grupta olduklarını söyleyen Kalko, şampiyon olacaklarını iddia etti.



Bolu Termal Otel’de kampta bulunan Büyükçekmece Belediyespor oyuncu ve teknik heyete sürpriz yaparak ziyarette bulunan Başkan Kalko idmana da çıkarak oyuncularına moral verdi. İdari Menajer Özgür Kurt ve Teknik Direktör Tuncay Soyak’tan çalışmalar hakkında bilgiler alan Mektebim Eğitim Kurumları Kurucu Başkanı Ümit Kalko ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Kampta oyuncularımın moralinin hayli yüksek oluşu beni mutlu etti. Sabah yapılan idmana da oyuncularla birlikte katılarak kısa bir koşu yaptım. Gördüğüm odur ki oyuncuların ve teknik heyetin morali bir hayli yüksek. " diye konuştu.

 

"Zor bir gruptayız"
Başkan Kalko "Ligde grup olarak bir hayli zor bir grupta mücadelemizi vereceğiz. Hemen her takımın hedefi şampiyonluk gibi gözüküyor. Kuraların çekilmesi ile birlikte yakın dostlarım arayarak ne denli zorlu bir gruba düştüğümü anlattıysa da kurduğumuz takımın bu ligi şampiyon bitireceğimden kesinlikle şüphem yok. Bizim oyuncularımız ve teknik heyetimizin tecrübesi ortada geriye maçların başlaması ve seri galibiyetler kalıyor. Bu gruptan şampiyon çıkıp Büyükçekmece’nin hak ettiği profesyonelliği hediye etmek en büyük arzumuzdur" dedi.

 

HABER: ENGİN AKIN

[gallery link="file" columns="4" ids="140233,140234,140235,140236"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.