Salı, Ağustos 26, 2014

İstanbul Spor Kulübünde yeni Hoca belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Oğuz Ataman'ın istifası ile birlikte birçok futbolcusu takımdan ayrılan Süper Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden İstanbul Spor Kulübünde yeni teknik adam belli oldu.



Toparlanma sürecine giren ve futbolcularla görüşmelere başladıkları ileri sürülen sarı-siyahlı ekibin yeni Teknik Direktörü Hayrettin Deniz oldu. 60 yaşındaki teknik adam yıllarca Profesyonel ve amatör olarak futbol oynamıştı. Bakırköyspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Akseki Aroma, İstanbul Üniversitesi SBK, Esenler Kentyıldız, Vardarspor, Çatalcaspor, Siyavuşpaşa ve Esenler Öz Yavuzselimspor'da da görev yapan deneyimli teknik adamın Yardımcılığını Mustafa Akbaş yapacak.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

 

2 yorum:

Adem dedi ki...

Istanbul spor kulübü :) Ayrı Olacak Kelimeler :)

ahmet yurtsever dedi ki...

hayır anlıyamıyorum neden hoca değişti hocalar kendini kanıtlamış kariyerli hocalardı problem hocalar değildi süperde yakışan iddialı kadro kurdular bence değişmesi gereken hocalar değil başkan ve yönetim kurulu olmalı idi kendi başarısızlıklarını hocalara mal etmek bence insanlık suçu artık ülkede bir takım şeylerin değişme zamanı bunlardan biride eğitim alan kurs gören hocalar ve onların eğittikleri sporcular değil yöneticilerinde eğitilmesi gerçeğidir.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...