Cumartesi, Ağustos 30, 2014

İlk yarı Kaynarca, ikinci yarı Çekmeköyspor

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup takımlarından Kaynarcaspor, evinde karşılaştığı Süper Amatör Lig 2.Grup takımlarından Çekmeköyspor'a son dakikada yediği gol ile 3-2 yenildi.

Kaynarca Stadında oynanan hazırlık maçına Gürkan Kocabıyık yönetiminde çıkan Kaynarcaspor mücadeleye hızlı başladı. İlk dakikalarda Çekmeköyspor karşısında daha çok topa hakim olan oyuna yön veren ve etkili oynayan Kaynarcaspor defansındada ağır kalınca Çekmeköyspor'a net gol pozisyonları verdi. İlk yarının sonlarına doğru Pendik temsilcisi Kaynarcaspor golcüsü Ergin'in ayağından bulduğu gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıya iki takımda oyuncu değiştirerek başladılar. Aydın Dursun yönetimindeki Çekmeköyspor ikinci yarı başlarında İsmail'in golü ile skora dengeyi getirdi 1-1. İki takımında galibiyet golü için bastırdıkları dakikalarda ev sahibi ekip Gürcü asıllı futbolcusu Oho'nun golü ile 2-1 öne geçti. Maçı bırakmayan deplasman takımı Erdi ile maça tekrar eşitledi 2-2. Maçın sonlarına doğru baskılarını arttıran Çekmeköyspor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen günün başarılı isimlerinden Furkan topu ağlarla buluşturarak takımının deplasmanda 3-2 galip gelmesini sağlayan golü kaydetti.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

 

[gallery link="file" columns="5" ids="140479,140478,140477,140476,140475"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.