Pazartesi, Ağustos 25, 2014

Güneşlispor ışık verdi

İstanbul Süper Amatör 3. Grup takımlarından Yahya Kemal İdman Yurdu ile 5. Grup'ta mücadele edecek olan Güneşlispor, Yahya Kemal Stadı'nda karşılaştı. Konuk ekip maçı 3-2 kazandı.


Karşılaşmaya Hızlı başlayan ev sahibi oldu siyah-beyazlılar 5 ve 6.dakikalarda üst üste Sercan'la yakaladığı net gol fırsatlarında Güneşli kalecisi Eyüp'ü geçemedi.

İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kuran sarı-kırmızılı ekip aradığı golü 25.dakikada buldu. Ceza sahasına ortalanan topta Mehmet topu ağlara gönderdi skor 1-0 oldu

İlk yarının sonlarına doğru sinirler biraz gerildi. Güneşli stoperi ile Yahya Kemalli futbolcunun birbirlerine sert müdahalesi bir an gerilimi tırmandırsa da sağ duyulu arkadaşları ve teknik heyetler suküneti sağlayarak maçın kaldığı yerden devam etmesini sağladı.

Akabinde ilk yarının son pozisyonunda Kağıthane ekibinin genç oyuncusu Yahya, Güneşli ekibinin tecrübeli eldiveni Eyüp'ü çaprazdan sert vuruşla avladı ve skora denge geldi: 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarı skoru oldu.


2. yarı takımlar tüm oyuncularını değiştirdi. Bu değişiklikler maçın gidişatını yine sarı-kırmızılıların lehine çevirdi. Oyunda yine hakim olan Güneşlispor  üst üst bulduğu 2 golle skoru 3-1'e getirdi ve rahat bi oyun ortaya koydu. Defansif anlamda Güneşlispor orta alanda büyük boşluklar verdiği gözlenlense de son dakikalarda ev sahibi ekibin bulduğu gol kazanan tarafı değiştirmedi ve sarı-kırmızılı ekip sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.