Salı, Ağustos 26, 2014

Gökhan Işıldağ ameliyat oldu

Geçtiğimiz hafta Bolu Koru Otel’de kamp yaptığı sırada çaprazlarını koparan Silivrisporlu genç oyuncu Gökhan Işıldağ’ın ameliyatı kulüp tarafından gerçekleştirildi.

 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu Koru Otelde yaptıkları kamp ile hazırlanan 3. Lig ekiplerinden Silivrispor kafilesinde genç oyuncu Gökhan Işıldağ’ın idmanda kopan çaprazları başarılı bir ameliyatla tedavi altına alındı. Zeytinburnuspor altyapısından yetişip burada profesyonel olan genç forvet oyuncusu Gökhan Işıldağ geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gaziantep Şahinbey’de oynamıştı. Silivrispor’un yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu Koru Otel’de yapılan kampta çaprazlarını kopardığı açıklanmıştı. Yaşanan talihsiz olay ile ilgili kamp döneminde bir açıklamada bulunan Silivrispor İdari Menajeri Mesut Tonta “Genç forvet oyuncumuz kampımızda çaprazlarını koparmıştır. Kulüp olarak bu genç oyuncu için elimizden geleni yapacağız” demesinin ardından geçen süreçte genç oyuncunun tedavisine başlandı.

 

 

AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ
Konu ile ilgili detaylı bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu; “Silivrispor ile çıktığı antrenmanda talihsiz bir şekilde sakatlanan Gökhan Işıldağ resmi anlaşmalı oyuncumuz olmamasına rağmen kulübümüzün tüm çabaları ile Silivri’mizdeki özel bir hastanede ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Genç oyuncunun başarılı geçen ameliyatı ile birlikte bir an evvel eski sağlığına kavuşmasını kulüpçe istemekteyiz” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.