Cuma, Ağustos 29, 2014

Gazze Turnuvası'nda finalistler belli oldu

İstanbul amatör liglerinde yer alan dört takımın katılımıyla düzenlenen Gazze Turnuvası'nda Güneşlispor Cevatpaşaspor'u 4-1, Kadırgaspor ise ev sahibi Ramispor'u 3-1'le geçerek finale yükseldi.



Ramispor'un ev sahipliğini yaptığı ve Rami Stadı'nda düzenlenen Gazze Turnuvası'nın açılış maçında Süper Amatör Lig 5. Grup takımlarından Güneşlispor ile organizasyonun 1. Amatör'den tek temsilcisi Cevatpaşaspor karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında rakibine bariz üstünlük kuran Güneşlispor sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla ayrılıp ilk finalist oldu
Turnuvanın diğer maçı, Süper Amatör 4. Grup'ta ter dökecek ev sahibi Ramispor ile Süper Amatör Lig 2.Grup'ta yer alan Kadırgaspor'u karşı karşıya getirdi. Zevkli ve bol pozisyonlu maçın galibi 3-1'le Fatih temsilcisi Kadırgaspor oldu.
31 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de Ramispor ve Cevatpaşaspor üçüncülük maçında karşılaşırken saat 19.00'daki finalde Güneşlispor ve Kadırgaspor mücadele edecek. Maçlarda 90 dakikada eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek.
Karşılaşmalarda Gazze'deki müslümanlar için bağış toplanacak. Toplanan paralar Kızılay'ın Gazze hesabına yatırılacak.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.