Salı, Ağustos 26, 2014

Düzcespor Fenerbahçe'ye yenildi

Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Düzcespor, Düzce Fenerbahçe Topuk Tesislerindeki kamp programı doğrultusunda ilk hazırlık karşılaşmasına Fenerbahçe U-21 takımı karşısına çıktı.

Ligin başlamasına günler kala Düzce Fenerbahçe Topuk Tesislerinde 10 günlük kampa katılan Düzcespor, kamp programı çerçevesinde aynı tesiste kamp yapan Fenerbahçe U-21 futbol takımı ile tesislerde bir hazırlık maçı yaptı. Yapılan müsabakada teknik direktör Cenap Taner tüm oyuncularını deneme fırsatı buldu.

Cuma akşamı takımdan ve kamptan ayrılan oyuncuların haricinde eksik futbolcusu bulunmayan Düzcespor, uzun süre topa ayaklarını sürmemişlerdi. Açılış gününden itibaren kondisyon ve yükleme çalışmalarının ardından Düzce Fenerbahçe Topuk Tesislerinde topla mücadelelere başlamıştı. Karşılaşmada istediklerini sahaya yansıtmak isteyen Düzcespor'da dışarıdan dahil olan oyuncuların takıma henüz uyum sağlayamadığı gözlemlendi. İlk maçında ilk yarıda hiç bir değişiklik yapmayan teknik adam, ikinci yarıda tüm oyuncuları sahaya sürdü ve yeni gelen oyuncuları tanıma fırsatı bulmuş oldu.

Fenerbahçe U-21 futbol takımının gollerini Aziz 2, Erman 2 ve Melih kaydederken Düzcespor'un tek golü ise Oğuz'dan geldi. Fenerbahçe U-21 takımı karşılaşmayı 5-1 kazanmış oldu.

Düzcespor Teknik direktörü Cenap Taner maçtan sonra yapmış olduğu konuşmasında ; " Henüz 10 günlük bir kamp programımızın içindeyiz. Çocuklarımız henüz hazır değiller bunu bugün de gördük. Kamp öncesinde ve şimdi çocuklara fazla yüklendik. Bunun farkındayım ve bu maç bir ölçüt değildir. Hızlı bir biçimde hazırlanmak istiyoruz. Hedefimiz 14 Eylül'deki ilk maçımızı en iyi seviyede oynamak ve en iyi performans da oynamak istiyoruz.Bugünkü maçta da gördük ki çocuklarımın yüklemeden kaynaklı ve idman eksikliği sahaya yansıtmaları gayet normaldir. Performanslarının 10 günde çok iyi derecede olmasını zaten beklemiyoruz. Yavaş yavaş performansımız yükselecek. Bu maçta benim tanımadığım ve daha öncesinde izlemediğim oyuncular var. Onları görme şansım oldu. Oyuncu değişikliklerine gitmedim ki özellikle onların performanslarını biraz daha fazla göreyim dedim. Onlarda ısrarcı olmamda ki ise buna bağlıdır. İnşallah 14 Eylül'de ki ilk maçta hazır bir Düzcespor oluşturmaya çalışıyoruz." dedi.

 

HABER-FOTOĞRAF: EMRAH TUZCU

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...