Salı, Ağustos 26, 2014

Dönmez: Daha iyi oynadık

İstanbul Süper Amatör Lig maçları öncesi hazırlık çalışmalarına devam eden Ömerli Köyüspor kulübünün geçtiğimiz Pazar günü Gürpınar sahasında oynadığı hazırlık karşılaşmasında oynanan futbol ve alınan galibiyetten memnun olduğunu belirten kulübün Başkanı Vedat Dönmez sergilenen futboldan dolayı oyuncularını tebrik etti.
Sezona Hadımköy sahasında yaptığı idmanlarla hazırlanan siyah beyazlı ekibin Güpınar spor karşısında iyi bir futbol oynadığını belirten kulübün Başkanı Vedat Dönmez bu ciddi hazırlık karşılaşmasında alınan skor’dan daha çok oynanan futboldan memnun kaldıklarını belirterek, bu önemli ve zorlu karşılaşmada eksiklerini ve yapılan hataları daha iyi görebildiklerini söyledi.
Hatalarımızı ve eksiklerimizi daha iyi görebildik
Gürpınarspor hazırlık karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamada takımın performansından memnun olduğunu belirten siyah beyazlı ekibin kulüp Başkanı Vedat Dönmez alınan galibiyetten daha çok bu ciddi hazırlık karşılaşmasında takımın nasıl bir futbol oynadığının kendileri için önemli olduğunu söyledi. Başkan Vedat Dönmez “ Süper amatör küme öncesi yaptığımız çalışmaların karşılığını görebilmek için , Süper amatör kümenin güçlü ekiplerinden Gürpınarspor’la oynadığımız hazırlık karşılaşmasında eksiklerimizi ve yapılan hataları daha iyi görebildiğimiz ciddi bir hazırlık karşılaşması oldu. Güpnıraspor takımı teknik direktör Kamuran Gazi nezaretinde iyi bir ekip olmuş bir takım, bu güçlü ekip karşısında oyuncularımızın son durumlarını görmek bizi memnun etti. Oynanan futbola gelince tabiki tam olarak hazır değiliz eksiklerimizi bu karşılaşmada tesbit ettik, ligin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Transfer yapmak gibi bir düşüncemiz yok, Elimizdeki kadroda yapacağımız yer değişikleri ile bu eksiklerimiz kapacağız. Oynanan futboldan genel olarak memnunuz. İnşallah yakaladığımız bu performansı devam ettitiririz ve her geçen gün üstüne koyarak lige hazır bir ekip oluruz” dedi

HABER: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.