Çarşamba, Ağustos 27, 2014

Cengiz Yıldırım’dan açılışa davet

3.Lig ekiplerinden Silivrispor’un As Başkanı Cengiz Yıldırım hafta sonu Çatalcaspor ile oynayacakları son hazırlık ve sezon açılış maçı için tüm sporseverleri Silivri Stadına davet etti.



Ligin başlamasına az bir zaman kala son hazırlık maçında sahaya çıkacak olan Silivrispor bu son maçta TFF 3. Ligin yeni ekiplerinden komşu ilçe olan Çatalcaspor ile Silivri Stadı’nda karşılaşacak. Bu son hazırlık maçı için Silivrispor As Başkanı Cengiz Yıldırım tüm futbolseverleri bu son hazırlık maçına davet etti. Silivri’de sıhhi tesisat ve yapı malzemeleri konusunda uzun yıllardır hizmet veren Yıldırımlar Yapı Market sahiplerinden Cengiz Yıldırım konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Bu zamana kadar spora olan destek ve katkılarımız bundan sonra da aktif görev aldığım ve As Başkanı olduğum Silivrispor için de devam edecektir. İmkânlarımız doğrultusunda kulübümüzün başarısı için var gücümüzle çalışacağız. Tüm halkımızın da desteğini bu ölçüde beklemekteyiz. Kendi sahamızda bu Pazar günü saat 16.00’da oynayacağımız Çatalcaspor maçına davet ediyoruz. Çatalcaspor ile oynayacağımız son hazırlık maçımız bizim sezon açılışımızın da gerçekleşeceği müsabaka olacaktır. Gönülden destek için Silivri Stadı’na futbolseverler davetlidir” dedi.

 

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Silivrispor As Başkanı ve Yıldırımlar Yapı Market sahibi Cengiz Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek takımın hazırlık dönemi ile ilgili bilgiler verdi. Sezon açılışı için son hazırlıklarını tamamlayan Silivrispor’da yönetim kenetlenerek yeni sezonda hedeflerine uygun bir takım kurduklarını belirtti.

 

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.