Pazartesi, Ağustos 25, 2014

Çengelköy-Öz Karacaahmet maçı 43 dakika sürdü

Üsküdar Belediyesi ile Üsküdar Kulüpler Birliği Ortaklaşa düzenlemiş olduğu 9.Katibim Futbol turnuvası Çengelköyspor ile Öz Karacaahmetspor karşı karşıya geldiler. Maça çıkan olaylar damgasını vurdu.



Selimiye Stadında oynan Batuhan Bayar, Efe Kurtuluş ve Murat Altan hakem triosunun yönettiği karşılaşmanın 35.dakikasında Çengelköyspor Samet'in golüyle 1-0 öne geçti.

Tribünlerde olay çıktı maç tatil oldu
Golden sonra tribünlerde futbola yakışmayan olaylar çıktı, bunun üzerine Hakem triosu soyunma odasına gitti. Stada takviye emniyet güçleri istendi. Öz Karacaahmetspor cephesi maçı maça devam etmek isterken, Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay ise olayların büyümemesi adına takımını sahadan çekti.

Çengelköyspor finalist
Maçla ilgili olarak bugün toplanan Turnuva Tertip Komitesi Çengelköyspor’un finale çıkmasına karar verdi.

 

HABER: AKGÜN ÇOKGEZ

[gallery link="file" columns="4" ids="139862,139863,139864,139865,139866,139867"]

1 yorum:

Boys Of Bosphorus dedi ki...

Karacaahmetliler bu hafta belanızı bulucaksınız özellikle sen hızır köpeği o sallamalarının cevabını verıceksın o statta tasma takdırıp dolastırıcaz seni.İbne karacaahmetliler bizim üstümüzden prim yapmayın.Adi köpekler ananızın amını görüceksiniz.!!

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...