Cuma, Ağustos 22, 2014

Çankırı Marufspor geç açıldı

Süper Amatör lig takımlarından Çankırı Marufspor, 1.Amatör Lig takımlarından Sultanmuratspor karışında uzun süre yenik götürmesine rağmen son yarım saatte bulduğu gollerle karşılaşmadan 5-3 galip ayrılan taraf oldu.

Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında karşılaşan Çankırı Maruf spor, Sultanmuratspor takımları lig öncesi hazırlık maçı için karşı karşıya geldiler. İlk yarıyı 2-1 önde kapatan ev sahibi Sultanmuratspor takımı ikinci yarıya da güzel futbolunu devam ettirerek skoru 3-2 ye taşıdı.

Sultanmurataspor teknik Direktörü Ahmet Öztürk bu skordan sonra yedek kulübesinde kalan diğer oyuncuları sahaya sürdü. Misafir takım teknik Direktörü Ünal Er de tecrübeli oyuncuları sahaya sürerek bu dakikadan sonra daha baskılı ve gol pozisyonlarına girerek arak arkaya bulduğu gollerle sahadan 5-3 galip gelmesini bildi.

Misafir takım Çankırı Maruf takımı ikinci hazırlık maçını kazanırken ev sahibi Sultanmuratspor oynadığı ilk hazırlık maçında mağlup olmasına rağmen ortaya koyduğu futbolla daha da iyi olacağı sinyalleri verdi.

Çankırı Maruspor yöneticisi Metin Akbaş yaptığı açıklamada, ‘’2014-2015 Futbol sezonuna Altyapı Hocamızı Ünal Er’i A Takımızın başına getirdik. Yıldırımbosna –Erdinç, Futsal ve Plaj milli takım kalecisi-Mehmet, Altıntepsi-Emrah, Beşiktaş-Mert, Haliç-Kubilay, Örnektepe-Rıza, Kartaltepe-Uğur, Muratpaşa-Yalçın,Muharrem,Telsiz-Arif transfer yaptık bunun yanında geçen yıldan 5 oyuncu ile devam ederken altyapıdan 6 oyunu takviye yaparak yeni sezon en iyi şekilde çalışmalarımızı yapmaktayız’’dedi.

Sultanmuratspor Genel Kaptanı İbrahim Şakiroğlu da yaptığı açıklamada, ‘’yeni futbol sezonuna 15 gün önce çalışmalara başladık. Daha önce takımızı çalıştıran Ahmet Öztürk hocayı yeniden takımızın başına getirdik. Geçen yılki takımı koruyarak bunun yanında Askerden gelen oyuncularımızda var katılarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni Futbol sezonu başlarken herkes bir şeyler söylüyor biz saha çıktığımızda Lig maçlarında herkes bu takım görecek’’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE



[gallery link="file" ids="139444,139445,139450,139449,139448,139447,139446,139443,139442"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...