Perşembe, Ağustos 28, 2014

''Arnavutköy BLD. kamptan mutlu ve umutlu döndü''

7 yılda 5 şampiyonluk kupası ile dikkat çeken Arnavutköy Belediyespor’da Teknik Direktör Adnan Keskin Nevşehir kampı sonrasında sitemize değerlendirmelerde bulundu.
10 günlük kamp programını değerlendiren Arnavutköy Belediyespor teknik direktörü Adnan Keskin ve yardımcısı Bahri Yılmaz ilk 3 gün aşırı sıcak nedeniyle futbolcularımızı yormadan sabah ve akşam serin saatlerde çalışmalar yaparak kondisyonu en üst seviyeye taşıdık. Bilindiği üzere Arnavutköy Belediyespor genlerinde 120 dakika ful tempo geleneği vardır. Eski oyuncularımızla yeni transferlerimiz bu geleneği korumaya devam ediyor. İlk hazırlık maçımızda daha ziyade takıma yeni katılan arkadaşlarımıza yer vermeye çalıştım. Zaten transfer komitemiz nokta transferler yaparak elimizi oldukça güçlendirdi.

Geçtiğimiz sezon tecrübe eksikliği vardı
Geçtiğimiz sezon heyecanımıza yenilerek ilk kez çıktığımız final karşılaşmasında bu tecrübesizliğin kurbanı olmuştuk. Bu sezon çok farklı olacak. Yapılan transferler sonrası kadromuz güçlendi. Bu sezon çok zor bir grupta mücadele edecek olmamıza rağmen şanslar eşit. Sahada 90 dakika iyi mücadele eden kazanacaktır.

Hazırlık karşılaşmalarından ben ve ekibim olumlu sinyaller aldık
3.Lig 3.Grup temsilcisi Kayseri Şekerspor ile yaptığımız hazırlık maçında 90 dakika bizim lig boyunca oynayacağımız futbolu sahaya yansıtan futbolcularımı kutlarım. 3.lig temsilcisi karşısında 2 kez öne geçen takımım hücum futbolu ile dikkat çekmiştir. Karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrılmamıza rağmen oynanan futbol ile bizleri memnun etmiştir. Sabah akşam idmanları kondisyon ve taktik anlamında yeni tecrübeler edinmemize vesile olmuştur. Yaptığımız hazırlık maçları futbolcularımız üzerinde tedirginliği almaya yetmiştir. Bölgesel Amatör Ligde 2 sezondur Çapakçurspor adı altında mücadele eden ve son kongrede adını 12 Bingölspor olarak değiştiren Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta yer alan ve yabancı oyuncuları Floran, ve Gruma gibi güçlü oyunculara sahip rakibi karşısında ilk dakikalarda oyuna tutuk başlamamıza rağmen 5.dakikadan itibaren kurduğu baskılı futbolu ile sahadan 1-0 galip ayrıldık. Bölgesel amatör lig temsilcisi Ceyhan spor ile oynadığımız karşılaşmada rakibimizin sert futboluna rağmen futbol adına güzel işlere imza attık ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Kampımızın son günü bölgesel amatör lig temsilcisi Yomraspor ile hazırlık maçı yüzümüzü güldürdü, kamp boyunca idmanlarda uyguladığımız tüm taktikler sahaya yansıyınca ortaya harika futbol ve 1-0 lık galibiyet çıktı. Rakibimiz oldukça güçlü bir kadro ile sahaya çıkmasına rağmen ayağa paslarla rakibimizi yormayı başardık ve sonuca gittik.

Kalecilerimiz Oldukça Formda
Kaleci idmanlarımız çok iyi geçti. İsmail Karabulut hocamızın yapmış olduğu idmanlar ortada. Geçtiğimiz sezon en az gol yiyen kaleciler arasında fakat bu sezon grubumuz oldukça zor olduğundan daha fazla dikkat ve çok daha fazla çalışma gerekecek. Çatalcaspor’dan transfer edilen kalecimiz Nihat ile geçtiğimiz sezon kalemizi koruyan Anıl ve Hakan ile kıyasıya yarış olacak. Genel olarak Nevşehir Avanos kampımız olumlu ve başarılı geçti, grubumuzdaki tüm takımların şansı eşit 14 Eylül ile birlikte start vererek, zorlu bir maratona başlayacağız. Bizler her yıl şampiyonluk parolası ile çıktığımız lig serüveninde yine zirveye oynayacağız’’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

[gallery link="file" columns="5" ids="140180,140179,140181,140182,140183,140184,140188,140187,140186,140185,140189,140190,140191,140192"]

1 yorum:

arbedeli ali dedi ki...

Arnavutkoy belediye sporumuza basarilar dilerim.
Ve bize bukadar guzel bilgi Ve gorsel veren murat demirci abimede tesekkur ederim.
Murat abi sayende takim hakkinda her seyden haberimiz var.

Adnan hoca ve ekibinede basarilar dilerim.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.