Salı, Ağustos 26, 2014

Beykoz kulüpleri pazar günü kongreye gidiyor

Beykoz Kulüpler Birliğinde önümüzdeki hafta sonu yapılacak kongre ile görev değişimine gidilecek. Beykoz Kulüpler Birliği 31 Ağustos 2014 Günü Beykoz Belediyesi  Prof.Dr.Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde Saat.14.00 'de başlayacak.

 

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Birliğin Beykoz İlçe  Sporu açısından önemli bir misyonu olduğunun altını çizerken," Geriye bakıldığında ilçe sporu için, kulüplerimiz için birçok iyi, güzel şeylere imza attığımız görülebilir. Tabii ki Beykoz gibi birçok imar ile ilgili birçok kanun maddesinin muhatabı olan bir ilçede  birçok problemin yaşanması spor kulüplerimiz için de geçerli. Siz bir yerde saha yapmak istiyorsunuz, ya da eski sahaya tadilat etmek istiyorsunuz karşınız falanca kanunun  falanca maddesi çıkmakta. Bu gerçekten de elleri kolları bağlayan bir konu. Beykoz İstanbul genelinde spor tesisi yapılacak en geniş arazilere sahip olabilecek bir yer olarak görülse de maalesef işte bu sıkıntılar nedeni ile çözüm bulmak zorlaşmakta." diye konuştu.


Beykoz İlçesinde spor yapılacak alanlarda yapılan yenilemeler ile ilgili de başta Beykoz Belediyesi olmak üzere kamu kurumlarına ve katkı sunan özel kişi ve kurumlara da teşekkürlerini ileten BİSK Başkanı Asım Özdemir , " Çubukluspor Sahası, Gümüşsuyu Sahası, Paşabahçe ve Ortaçeşme Sahaları suni çim zeminli şekle büründü. İnşallah kalan diğer sahalar ile ilgili ciddi çalışmalar yapılmakta. Kavacık, Çavuşbaşı, Kanlıca Tekke Mevkii, Küçüksu Yenimamalle, Anadolukavağı, Rüzgarlıbahçe Sahaları da ileriki zaman diliminde hak ettiği konuma gelecektir." şeklinde konuştu.


Görevde oldukları süre boyunca kulüpler için birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyen Asım Özdemir bu çalışmalar ile birlik-beraberlik ruhunu yakalamayı hedeflediklerini de konuşmasında ayrı bir paragraf olarak açarken, " Bu amaç doğrultusunda özellikle Sağlıklı Toplum Yürüyüşleri ile hem güzel bir etkinliğe imzamızı atarken hem de bu yürüyüş alanlarını seçerken ilçenin tanıtımıma da katkı sunma gayreti içerisinde olduk.  Hidiv Kasrı, Anadolukavağı, Tarihi Beykoz Korusu gibi ilçenin ilgi çekici turistik ya da özel köşelerinde bu etkinlikleri yaparak başta da belirttiğim gibi üstlendiğimiz o misyona uygun projelere imza attığımız inancındayım. Tabbi ki yaptığımız etkinliklerin yanında katılım sağladığımız etkinliklerde de hep ön sıralardaki yerimizi alarak Beykoz Kulüpler Birliğinin adını ilçede ilk akla gelen Sivil Toplum Kuruluşları arasına katmaya da gayret ettik ki bunu başardığımız inancındayım" diye konuştu.


Beykoz Kulüpler Birliği olarak faaliyet alanlarının  oldukça geniş olduğuna dikkatleri çeken Asım Özdemir, " Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılara ilçe protokolünü de davet ederek, sıkı diyalogları oluşmasına vesile olduk. Bu toplantıları her ay değişik kulüplerde yaparak her kulübe değer verdiğimizi gösterdik. Öte yandan yaptığımız seminerler ile de futbol camiasını çeşitli konularda bilgilendirmeyi amaçladık. Futbol oyun kurallarını içeren uzman hakem katılımı ile program düzenledik, gençleri uyuşturucu ve zararlı diğer alışkanlıklar konusunda bilinçlendirme seminerleri yaptık.  Yaptığımız Tiyatro etkinlikleri ile spor dışı alanlarda da kendimizi tanıtıp güzel ortamların yaşanmasına vesile olduk" diye konuştu.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.