Pazar, Ağustos 31, 2014

Bakırköy Zafer Bayramı Turnuvası coşku ile kutlandı

Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği 9. 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası yapılan törenle sona erdi.

Bakırköy Belediyesi Atatürk ve Yaşam Köyü Spor tesislerinde 12 kategoride 200 sporcunu katıldığı Zafer Bayramı Tenis turnuvası 21 Ağustosta başlayan bir birden zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda ve 30 Ağustos günü dereceye giren sporcular kupa ve madalyalar düzenlenen törenle verildi.

Zafer Bayramı Tenis turnuvası törenine Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, Bakırköy Amatör Spor kulüpleri Derneği Başkanı İbrahim Mamati, ilçe kulüp Başkanları, yöneticiler ve kalabalık sporsever katıldı. Yapılan kupa ve madalya törenin sunumunu Zafer Bayramı Tenis Turnuvamı koordinatörlüğünü yapan Mehmet Aksoy yaptı.

Mamati, Belediye Başkanımızın daima arkasında ve yanında olacağım
Tören saygı Duruşu, İstiklal Marşı okunmasının ardından Bakırköy Amatör Spor kulüpleri Derneği Başkanı İbrahim Mamati çok değerli sporseverler 9.uncunu düzenlediğimiz Zafer Bayramı Tenis Turnuvasının kapanış programına hoş geldiniz şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim. Bu tesislerden faydalanmamız için açan Sayın Belediye Başkanımız Op. Dr. Bülent Kerimoğlun’a çok teşekkür ediyorum yeni görevinde başarılar diliyorum. Her zaman söylediği gibi bizlerine sporcuların yanında olduğunu söyleyen Belediye başkanımızın şahsım ve yönetim kurlumuz ve sporcularımızla daima arkasında ve yanında olacağımı hepinizin huzurunda söylüyorum tekrar bugün bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim dedi.

Kerimoğlu, sporun geliştirilmesi her türlü adımın arkasında olmanın sözünü veriyorum
Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu da yaptığı konuşmasında saygı değere genç sporcu arkadaşlarım Eğitimci arkadaşlarım ve sayın veliler bu tesislerin yaşatılmasında emeği geçen kulüp yöneticilerimize teşekkür ederim. 9.uncu Zafer Bayramı Tenis Turnuvası ödül törene bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum saygı ile selamlıyorum. Kulüpler Birliği başkanın demin ifade ettiği gibi Bakırköy’de sporun geliştirilmesi ve genç bedenlerin yetiştirilmesi konusunda hem şahsım hem de kurumum olarak gençlerimizin zihinsel ve bedensel gelişim konusunda her türlü adımın arkasında olmanın sözünü veriyoruz. Bakırköy Belediyesi olarak amatör spor kulüplerimizin gelişmesi ve gençlerimizin Bakırköy den çıkıp Türkiye’mizi Milli takımlar düzeyinde temsil etmesi konusunda hiçbir zaman desteğini esirgemedi bundan sonrada esirgemeyecektir. Kulüpler Birliği Başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşların siz ailelerin desteği genç sporcu kardeşlerimizi en iyi şekilde yetişmesi konusunda özen göstereceğiz.

Milli mücadelemizin taçlandığı bir günde ilçemizde böyle bir anlamlı ülkemizin kuruluşunun adımının atıldığı bir günde böylesine bir organizasyonda sizlerle birlikte olmanın memnuniyetini söylemek istiyorum emeği geçen herkese teşekkür eder saygılar sunarım dedi.

Minik Işık Can madalyayı doymuyor
Bakırköy Zafer Bayramı Tenis turnuvasında kapanışında en çok ilgiyi 9 yaşında Dünya ve Avrupa satranç şampiyonu olan minik sporu Işık Can büyük ilgi gördü.

Bakırköy tenis kulübünde tenis sporda yapan minik sporcu 7 yaş Dünya şampiyonu,8 yaş Dünya 2.inci,9 Yaş Avrupa şampiyonu, Türkiye Şampiyonu. Tenis de 8 ve 9 yaş Türkiye şampiyonu olan Işık Can Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu tarafından tebrik ederek kupa ve madalya ile ödüllendirdi.

Yapılan protokol konuşmaların ardından Bakırköy Belediyesi Spor okul öğrencileri eğitimlerini tamamladıkları için başarı belgelerini Sayın Kerimoğlu ve Mamati tarafından verildi. 9.uncusu düzenlene Bakırköy Zafer Bayramı Tenis turnuvasında dereceye giren 24 Tenis sporcusu madalya ve kupalarını alarak günün ansına topluca resim çektirmesi ile sona erdi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

 

[gallery link="file" columns="6" ids="140672,140676,140675,140674,140673,140677,140678,140679,140680,140684,140685,140683,140681,140686,140687,140688,140689,140692,140690,140691,140693"]

 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.