Salı, Ağustos 26, 2014

Bakırköy 30 Ağustos Zafer Bayramı Turnuvası başladı.

Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği 9.uncu 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası başladı. Bakırköy Belediyesi Atatürk ve Yaşam Köyü Spor tesislerinde 21 Ağustosta başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis turnuvası 30 Ağustosta sona erecek.

Bakırköy Amatör Spor kulüpleri Derneği Başkanı İbrahim Mamati 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile 9 yıldır geleneksel olarak aralıksız tenis turnuvamızı sürdürmekteyiz.

Mamati, Bakırköy’de bireysel spor dalları arasında dünyanın yakından izlediği dal olan Tenisi geliştirmeyi ve bu alanda söz sahibi olmayı hedefliyoruz. Özellikle gelecek vaat eden genç sporcuların teşviki konusundaki çalışmalarımız bu yolda sürecek. Bakırköy Amatör Spor kulüpleri Derneği olarak tenis sporunu Bakırköy’de yaygınlaştırma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Mamati, Bakırköy Amatör Spor kulüpleri Derneği olarak sadece Futbol yoktur elimizden geldiğince Sporun tüm branşlarına hizmet etmek ve sevdirmek Bakırköy Belediye Başkanımız Dr. Bülent Kerimoğlu yeni seçilen başkanımız bizler ve spor kulüplerine büyük destek ve önem vermekte inanıyorum ki sayın başkanımızın destekleri ile Bakırköy İlçemizde spor adına güzel şeyler yapacağız. 9 yıldır sürdürdüğümüz Zafer Bayramı Tenis Turnuvamız 30 Ağustosta dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını düzenlene törenle verilecek.

TURNUVAYA 200 SPORCU KATILDI
Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Derneğinin düzenlemiş olduğu 9.uncu 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvamı koordinatörlüğünü yapan Memet Aksoy yaptığı açıklamada 200 sporcunu katıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis turnuvası 12 kategoride yapılmakta. Turnuvamıza katılan sporcular Lisanslı sporculardır özelikle sporcularımız bu turnuvanın önemini çok iyi bilmekteler çünkü buradan Tenis Milli takım Hocaları turnuva boyunca takip ederek milli takıma seçilecek oyuncuları da belirlemiş olacaklar.

21 – 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvaya, Kız ve Erkek kategoride 200 sporcu katıldığı Tenis Turnuvası oldukça çekişmeli geçen ve keyifli karşılaşmaların yaşandığı turnuvayı Sporcu aileleri de katıldı.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery link="file" ids="139963,139962,139961"]

 

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.