Çarşamba, Ağustos 27, 2014

Arnavutköy Belediyespor altyapıda da iddialı

Arnavutköy Belediyespor Bölgesel Amatör Ligde tam gaz çalışmalarına devam ederken bu sezon alt yapılarda büyük değişim yaparak tam yetkili ile donatılmış bir hoca ile anlaşarak çalışmalarına başladı.

Daha önceki dönemlerde kardeş kulüp ilan edilen Esenkent Gençlikspor Teknik Direktörü, gençlere verdiği değer, önem ve disiplinle tanınan Fuat Cörüt hocayı alt yapının başına getiren Arnavutköy Belediyespor bir bakıma alt yapıları sağma aldı. Yardımcılığına geçtiğimiz sezon alt yapıda görev alan ve çıktığı karşılaşmalarda başarılı görünen Halil Yaralı’yı getiren Arnavutköy Belediyespor bu sezon A Takım düzeyinde oyuncular yetiştirmek için çalışmalar başladı.

Fuat Cörüt ve Halil Yaralı nezaretinde çalışmalarına start veren Arnavutköy Belediyespor hocaları U17 kuraları sonrası futbolcularla kısa bir konuşma yaparak grupta her takımın şampiyonluk şansı olduğunu ve ligin ilk haftasından son haftasına kadar çalışmaların aynı disiplin ile yapılması konusunda kesin dille ifade etti. İdman programların aksatan sahada agresif ve vurdumduymaz oyuncuların süper star bile olsa takımda yeri olamayacağını kesin dille ifade etmesi futbolcular üzerinde soğuk duş etkisi yarattı. Özellikle okul eğitimleri konusunda Başkan Üner’den tam yetki alan Fuat Cörüt bu sezon futbolculuğunda yıldız olsa bile eğitim düzeni inişli çıkışlı oyunculara kesinlikle yer vermeyeceğini dile getirdi. Alt yapıların başına getirilen Fuat Cörüt bu sezon bir çok grupta şampiyonluk beklentimiz yanı sıra Türkiye finallerinde iyi yerlere gelmek istediklerini dile getirdi. Şu anda U15 ve U17 grupları ile çalışmalara başladığını dile getiren Cörüt istemli ve düzenli çalışmalarımızı A Takım idmanları ile paralel olarak geliştirerek yolumuza devam edeceğiz dedi.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

 

[gallery link="file" columns="5" ids="140113,140112,140111,140110,140106,140107,140108,140109,140105"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.