Pazar, Ağustos 24, 2014

Akçakocaspor sahaya indi

Düzce Süper Amatör Lig’in iddialı takımlarından Akçakocaspor, yeni sezona merhaba dedi. Antrenör Selahattin Bal nezaretinde şehir stadında idmanlara başlayan sarı-yeşil takımda hedef Bölgesel Amatör Lig.

Akçakocaspor Süper Amatör Lig’de yeni sezona şehir stadında yaptığı ilk idmanla start erdi. Antrenör Selahattin Bal nezaretinde gerçekleştirilen çalışmaya sarı-yeşil takımın yeni transferleri de idmanda yer aldı. Akçakocaspor yeni yönetim ide tam kadro antremanı izledi.

news_2312014_1612054706k1

Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig
Süper Amatör Lig’de şampiyonluk yaşayacak bir kadro kurduklarını belirten Akçakocaspor Kulüp Başkanı Hakan Solak, oyuncularının beklentilere en iyi cevabı vereceğini söyledi. Antrenör Bal ise, “Akçakocaspor olarak Bölgesel Amatör Lig’de iki yıl aradan sonra tekrar Süper amatöre döndük. Bu yıl Süper Amatörde tekrar  şampiyonluk istiyoruz. Bunun içinde gerekli tüm hamleleri yaptık. İlk çalışmamıza çıktık. Oyuncularımız en iyi şekilde idmanlarını yaparak Akçakoca camiasına yakışan sonuçları alacaktır” dedi. Bal yeni yönetim hemen kolları sıvayarak transferleri yaptıklarını belirtirken şunları söyledi"Göreve yeni gelen yeni yönetim,Akçakoca'nın kendi öz çocukları ile anlaştı,daha sonra bir iki dışarıdan transfer yapıldı.Şuana kadar oyuncularımızla anlaştık, ideal kadroyu oluşturdum. Bu sezon Akçakoca'da fındık hasattan dolayı antremanlarımıza çok geç başlayabildik,zaten liglere bir aylık bir süre kaldı. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Antremanlarımız bundan böyle devam edecektir. Hazırlık maçları yapacağız,eğer takımımızda bir eksiklik görürsek yönetimin doğrultusunda ancak iyi bir  transferde yapabiliriz. Çünkü transferlerimizi sonlandırdık"dedi.
Bal konuşmasının sonunda ise yönetim olarak çok iyi şeyler yapacaklarını ifade ederken şunları söyledi"Yeni seçilen yönetimde futbolun içinden gelenler var. Genç ve dinamik sporu seven bir yönetimimiz var,çok iyi bir yönetim oluşturuldu herkes kendine düşen görevi yapıyor,çok iyi istişarelerde bulunuyoruz,birbirimize yardımlaşmamız çok iyi bizler bu yönetimi mahçup etmiyecez tekrar bal ligine çıkacağız bundan çok eminiz.Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...