Pazartesi, Ağustos 25, 2014

Açılış maçında dostluk kazandı

Yeni sezon için açılışını gerçekleştiren TFF 2. Lig ekiplerinden Tepecik A.Ş ile Silivrispor dostluk maçında yenişemediler.



IBO_0401

Sezon açılış programının ardından Tepecikspor ile Silivrispor özel maçta karşı karşıya geldiler. İlk 45 dakikası futbol adına güzel enstantanelere sahne olduğu müsabakanın ikinci yarısında futbol iki takım adına da tat vermedi.

IBO_0359

Müsabakaya iyi başlayan Tepecikspor, ilk dakikalardan itibaren baskılı bir oyun ortaya koydu. Bunun neticesinde 7. dakikada Kemal Özyurt ile 1-0 öne geçen Tepecikspor, zaman zaman golle burun buruna kalmasına rağmen Silivrispor file bekçisi Rasim’i geçemediler. Silivrispor adına golü ise 25. dakikada Mustafa Kaya kaydederek karşılaşmada eşitliği sağladı. Geriye kalan bölümlerde iki takımın mücadelesi, skoru değiştirmeye yetmedi.

IBO_0429

Dostça başlayan dostluk maçı yine başladığı gibi dostça sona erdi. İkinci 45 dakikadaki futbol özellikle Tepecikspor adına tam bir hayal kırıklığı oluşturdu. Pozisyon üretmekte zorlanan, rakibe kolay pozisyon veren ve sahada istenileni yapamayan birçok oyuncu için sezon başlamadan daha tehlike çanları çalmaya başladı. Yönetimin ve teknik ekibin ligin başlamasına 7 gün kala bunun için nasıl bir önlem alacağı ise merak konusu oldu.

IBO_0524

Silivri’nin kazancı Rasim
Doksan dakikalık mücadelede Silivrispor adına orta alanda etkisizliği ve ileri uç oyuncularına top taşıyamamaları dikkat çekti. Defansında ciddi hatalar da yapan Silivrispor’un bu sezon en büyük kazancı kalecisi Rasim’in gününde olması oldu. Tek forvet ile maç boyunca ileride yalnız kalan Mustafa Kaya skoru değiştirecek topları alamaması sıkıntı oluşturdu.

 

FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN
HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...