Pazar, Temmuz 27, 2014

Yeşilova Esnafspor'da kadro şekilleniyor

Yeni sezon çalışmalarının startını 2 hafta önce veren Yeşilova Esnafspor Mustafa Altay nezaretinde yapılan son antrenmanını yapıp Bayram tatiline çıktılar.

DSC_0351

İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan yeşil-beyazlı Küçükçekmece temsilcisi Yeşilova Esnafspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda çalışmlarını sürdüren Yeşilova Esnafspor teknikdirektörü Mustafa Altay, ''yeni sezona 30 kişilik bir ekiple 2 hafta önce çalşmalara başaldık. Erken başlamamzın amacı denencek futbolcuların ve genç takımdan A Takıma katığımız oyuncuların durmunu görmek ve kaliteli futbolcularla ile bu açığımızı kapattıktan sonra yeni sezona asıl takımla Bayramdan sonra hazırlıklara başlayacağız'' dedi.

DSC_0343

Yeşilova Esnafspor kulübü Başkanvekili Salih Yetik de yaptığı açıklamasında, ''Kadromuza kattığımız oyuncuların bize çok faydası olacağını düşünüyorum. Aldığımız oyuncuların birkaçı hocamızın eski öğrencilerinden zaten o yüzden bize çok şey katacaklarına inanıyorum” dedi.

Ayrıca Yeşilova Esnafspor'un, şu an için ellerinde bulundurduğu 35 kişilik takım kadrosunu 24'e çekmenin hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda Küçükçekmece dışından gelen genç ve kaliteli isimleri, yapacağı seçmelerle A takıma kazandırmak arzusunda.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...