Salı, Temmuz 22, 2014

Paşabahçespor Asbaşkanı iddialı konuştu

Sezon öncesi yapmış olduğu transferler ile adından çokça söz ettirmesini bilen Paşabahçespor’da As Başkan Mehmet Necmi İlci’den iddialı mı iddialı mesajlar var.

Coşkun Okur Başkanlığındaki Yönetimde Asbaşkanlık görevinde bulunan İlci, yeşil-kırmızılı ekibin yapmış olduğu transferlerin ardından şampiyonluk beklentisine girdiğini söylerken, “ Paşabahçespor gibi İstanbul Amatör Futbolu denince yıllarca ilk akla gelen bir kulüpte görev apmaktan dolayı son derece heyecanlı ve de mutluyum. Kulüp Başkanının hem futbol camiasında hem de bizim de içinde bulunduğumuz iş camiasına yeri çok farklı. Kendisinin yıllarca formasını gidiği kulüpte Başkanlık vazifesine gelmesinin  Paşabahçespor camisında oldukça güzel, anlamlı bir hava yarattığı kanaatini taşımaktayım” diye konuştu.

MAÇLARI HEYECANLA BEKLİYORUZ...
“Paşabahçespor olarak kaliteli ve yetenekli oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduğumuzu söyleyebiliriz. Takımın başında da Akademik, mazisi başarılarla dolu bir eğitmen antrenörümüzün yani Fahrettin Eldek’in olması da kulüp açısından beklentileri üzt düzeye taşımıza neden oldu. Doğrusunu söylersem maçların başlamasını en az taraftarlarımız kadar ben de heyecanla beklemekteyim. Sezon sonunda takımı şampiyon yaparak adımızı Paşabahçespor tarihie bir not düşürmek istiyoruz. İkinci etapta ise hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lig için diğer maçlarımıza bakacağız” şeklind ekonuşan İlci Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Paşabahçespor Asbaşkanı Mehmet Necmi İlci Beykoz İlçesi Spor Camiasının ve de Paşabahçespor’a gönül verenlerin Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik etti.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.