Pazartesi, Temmuz 21, 2014

Özgür Kurt artık Çekmeceli

Silivrispor’da şampiyonluklar yaşayan ve yaşatan efsane takım kaptanı Özgür Kurt yeni sezonda Büyükçekmecespor’un İdari Menajeri oldu.



Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrenin ardından Büyükçekmecespor Kulübü’nün Başkanlığını alan Ümit Kalko ilk icraatında Silivri’nin efsane ismini kadrosuna katmak oldu.

 

B.Çekmece Belediyespor yeni Başkanı Ümit Kalko kulübün kurumsal olması için adım atmaya başladı. İlk iş olarak kulüpte menajerlik sistemini getiren Başkan Ümit Kalko ve ekibi Silivrispor’da yıllarca kaptanlık ve iki sezon idari menajerlik görevini yapan Özgür Kurt’la her konuda anlaşarak B.Çekmece Belediyespor’un başına tam yetkili olarak getirdi. B.Çekmece Belediyespor yönetim kurulu ilk bombasını patlattı. Kulübün yavaş yavaş kurumsal bir yapıya kavuşacağını belirten Başkan Ümit Kalko bu konuda ilk adımını atarak bölgemizin başarılı menajeri Özgür Kurt’u tam yetki ile donatarak B.Çekmece Belediyespor’un başına getirdi. Dün B.Çekmece Atatürk Spor Kompleksinde bir araya gelen yeni yönetim kurulu tecrübeli isim Özgür Kurt ile anlaşma imzaladı.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" ids="135328,135327,135326"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...