Çarşamba, Temmuz 30, 2014

Müdür Koç, Silivrispor’un konuğu oldu

Ramazan Ayının son iftar programında Silivrispor yönetimi İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve ailesini Silivri’de ağırladı.

 

Silivri Stadı’nda gerçekleştirilecek olan büyük tadilatın detaylarının da görüşüldüğü iftar programına Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, İkinci Başkan Süleyman Gencoğlu, Muhasip Recep Karaköy ile birlikte İstanbul’da sporun tek söz sahibi olan İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve ailesi katıldı. Geceni ilerleyen saatlerine kadar süren keyifli sohbetin ardından ilçede yapılması için büyük çaba harcanan Silivri Stadı’nın yenilenmesi ve yeni tesislerin yapılması konuları konuşuldu.

 

Proje hayata geçecek
Gerçekleştirilen iftar programı ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu; “İl Müdürümüz Sayın İlhami Koç ve ailesi ile özel bir akşam geçirdik. Bu buluşmada ilçemizin önemli sportif eksikliklerini masaya yatırdık. Bizin geçmişte verdiğimiz Silivri Stadı ile ilgili projenin yeni halini de kendilerine sorma imkanımız oldu. Bu projenin hayata geçmesi ile birlikte hem Silivrispor’un hem de ilçemiz kulüplerinin birçok eksiklikleri de giderilmiş olacak” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.