Çarşamba, Temmuz 23, 2014

MODAFEN’in kaptanı Sultanbeyli Belediyespor’da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor, dış transferde MODAFEN takımının kaptanı ve defansının sigortası Celal Emiştekinkaraca’yı renklerine bağladı.



Kariyerinde 185 profesyonel lig maçı bulunan tecrübeli defans oyuncusu Celal Emiştekinkaraca yaptığı açıklamada “Yeni takımım Sultanbeyli Belediyespor’un hedefini bilerek yapılan teklifi kabul ettim, tecrübemi ve deneyimimi bundan sonra Sultanbeyli Belediyespor için harcayacağım, el birliği ile bu sezon 3.Lige çıkacağız” dedi.

 

Celal Emiştekinkaraca Kimdir?
7 Kasım 1983 yılında İstanbul’da doğan Celal Emiştekinkaraca futbola Fenerbahçe altyapısında başladı ve 10 yıl boyunca minik takımdan A Takıma kadar tüm kategorilerde forma giydi. 2003 yılında Kartalspor ile profesyonel sözleşme imzalayan başarılı defans oyuncusu ardından sırası ile Küçükköy, Alibeyköyspor, Erzurumspor, Fener spor, Kırşehirspor, İstanbul Güngörenspor, İskenderun Demirçelikspor, Eyüpspor ve Çankırıspor’da profesyonel olarak futbol oynadı. Bu sezon başında İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Modafenspor’a transfer olan tecrübeli defans oyuncusu takımı ile birlikte şampiyon olarak bölgesel amatör lige yükselme başarısı gösterdi.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com

1 yorum:

tribün dedi ki...

modafen ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim
tüm takım dağıldı tek transfer yok düşmek için uğraşıyorlar heralde
kaptan başarılar

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.