Çarşamba, Temmuz 23, 2014

Küçükköyspor'da hareketlilik başladı

Uzun süredir sessizliğini koruyan Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor, Başkan Vekili Bülent Karakuş'un geri dönmesiyle hareketlendi.



Bugün akşam saatlerinde Kulüp binasında Teknik Direktör Ergün Gelen ile biraraya gelen Başkan Vekili Bülent Karakuş, takımın iki kaptanı Serhat Balcı ve Uğur Kaplandar ile görüştü. Kısa süren görüşmenin ardından da iki kaptan ile yeniden anlaşıldı.

IMG_3211

"Dış transfer için kolları sıvayacağız"
Serhat Balcı ve Uğur Kaplandar'ın imza töreninde konuşan Küçükköyspor Başkan Vekili Bülent Karakuş "çok sevdiğimiz iki kardeşimizle yeniden anlaştık. Sırada diğer futbolcularımız var, ardından dış transfer için kolları sıvayacağız ve Hocamız Ergün Gelen'in raporu doğrultusunda imzaları atmaya başlayacağız" dedi.

IMG_3219

Serhat Balcı kimdir?
Futbola Gaziosmanpaşaspor’da başlayan ve 6 yıl kırmızı-yeşilli formayı giyen Serhat, Küçükköyspor’un 2.Ligde mücadele ettiği 2001 yılında 4 maçta formasını giymişti. Daha sonra Esenler Öz Yavuz Selim, Rami Yenimahallespor, Halil Rıfat Paşa, Beylikdüzüspor, Gürpınar ve Ümraniyespor formaları giyen Serhat Balcı, 2010 yılından 2013 yılına kadar Sultangazispor’un kaptanlığını da yapıyordu. Geçtiğimiz sezon yeşil-siyahlı ekibe transfer olan deneyimli futbolcu başarılı futbolunun yanı sıra kişiliği ile de Küçükköyspor camiasında çok sevildi.

IMG_3223

Uğur Kaplandar kimdir?
Futbola Muradiye Gençlerbirliği’nde başlayan Kaplandar, Dikilitaş’ta görev yaptıktan sonra F. Karagümrük’te Profesyonel olmuş, ardından yeniden Dikilitaş forması giymiş, sonrasında Feriköy, Maltepespor, Tunaspor’da görev yaptıktan sonra, iki sezon Arnavutköy Belediyespor forması giydi. Geçtiğimiz sezon Küçükköyspor’a transfer olan Kaplandar da Serhat Balcı gibi Küçükköyspor camiasında çok sevildi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...