Çarşamba, Temmuz 30, 2014

Kocaelispor perşembe günü yolcu

Kamp öncesi çalışmalarını geçtiğimiz gün sonlandıran Kocaelispor 31 Temmuz Perşembe günü Yozgat kampı için yola çıkıyor.

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kocaelispor kamp öncesi çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamladı. Çalışmalarını tamamlayan yeşil siyahlılar bayram tatiline çıktı. Tatil sonunda 31 Temmuz Perşembe günü Yozgat’a yola çıkacak olan yeşil siyahlı ekipte kampa 28 kişi katılacak. Yozgat kampı 15 gün sürecek. Kamp süresince sıkı çalışacak olan Kocaelispor orada hazırlık maçına da çıkacak. Yozgat kampının ardından yeşil siyahlılar İzmit’e dönüp izin yapacak. Daha sonra 17 Ağustos Pazar günü kamp için Bolu’ya hareket edecek.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
Kocaelispor teknik sorumlusu Mahmut Aydın, belirledikleri hedeflere ulaşabilmek için çok çalışmak zorunda olduklarını ifade etti. Bayram tatilinin ardından kendilerini yoğun günlerin beklediğine dikkat çeken Aydın, “Çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Hedefimize ulaşmamız için elimizden ne geliyorsa yapmak durumundayız. Yozgat kampının ardından Bolu’da yapacağımız kampta hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Kocaelispor’u arzuladığımız profesyonel liglere geri döndürmek için kent olarak üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor”dedi.

KAYNAK: www.mansetkocaeli.com

 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...