Pazar, Temmuz 27, 2014

Kaptan Erhan Yuvaya döndü

İstanbul 1. Amatör Ligde şampiyonluk hesapları yapan Acıbadem Üsküdarspor, ara transferde İstanbul Ataşehir forması giyen kaptanı Erhan Yeygül ile yeniden anlaştı.



2000 yılında Üsküdar İcadiyespor altyapısında futbol hayatına başlayan ve yıllarca Kırmızı Lacivertli formayı başarı ile giyen 1987 doğumlu futbolcu, daha sonra transfer olduğu Acıbadem Üsküdarspor'un iki sezon kaptan olarak formasını giydi. Ara transferde İstanbul Ataşehirspor'a transfer olan tecrübeli futbolcu birçok takımdan transfer teklifi almasına rağmen tekrar eski takımı Acıbadem Üsküdarspor'u tercih etti.

 

Tecrübeli futbolcu Erhan Yeygül "Bu takımın kaptanı olarak forma giymek benim için gurur vericidir. Çok güzel dostluklarımın, anılarımın olduğu Acıbadem Üsküdarspor'da üzerime düşenin en iyisini yapıp, benden olan beklentileri yerine getireceğim. Yeni transfer arkadaşlarımızla Süper Amatör lige çıkacağımıza eminim " dedi.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...