Salı, Temmuz 29, 2014

İstanbul Malatyaspor Levent Sarıca'ya emanet

Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Lig’de şampiyon olarak, Süper Amatör Lig'e yükselen İstanbul Malatyaspor Levent Sarıca anlaştı.

Uzun sürediri hoca arayışlarını sürdüren İstanbul Malatyaspor İlk olarak eski teknik direktör Anıl Yılmaz ile görüşen sarı kırmızılı yöneticiler Anıl Yılmaz'ın özel işleri nedeni ile yollarını ayıran kulüp yeni hoca arayışları için düğmeye bastı.

Yeni yükseldiği Süper Amatör Lig'de ses getirecek bir kadro yapma içersinde olan ve öncelikle iyi bir hoca arayan sarı Kırmızılı ekipte Kulüp Genel kaptanı Turgut Öztürk Perşembe günü görüştüğü Levent Sarıca ile görüşmeler olumlu geçti. Kulüp genel Kaptanı Turgut Öztürk'ün Süper Amatör Lig'i kaldıracak ve sezon sonu takımı başarıya taşıyacak isim konusunda yaptığı çalışma sonucunda Küçükçekmece ilçesinin tanınmış teknik direktörlerinden Levent Sarıca ile karşılkılı görüşerek anlaştıklarını belirtti.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...