Salı, Temmuz 29, 2014

İrfan Yazıcı Hasköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköyspor, son 2 sezondur Halide Edip Adıvarspor ve Avcılar Belediyespor ile BAL'a yükselme sevinci yaşayan İrfan Yazıcı'yı kadrosuna kattı.

 

İrfan Yazıcı kimdir?
Futbol hayatına Yıldırım Bosnaspor ile 2001 yılında başladı ve burada 6 sezon forma giydi ve ilk profesyonellik deneyimini de burada yaşadı. 2007 yılında Belediye Vanspor’da forma giydi ve bir sezon sonra da Cizrespor formasını terletti. Şekerspor, Küçükköyspor, Yimpaş Yozgatspor, Nazilli Belediyespor ile profesyonel olarak futbol yaşantısına devam eden 1987 doğumlu futbolcu 2012 yılı Ocak ayında Büyükçekmecespor ile amatör lige geri döndü. 2012-2013 sezonunda Halide Edip Adıvarspor ile BAL’a yükselme sevinci yaşayan orta saha geçtiğimiz sezonda Avcıalr Belediyespor ile BAL sevinci yaşadı.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

2 yorum:

fatih türkkan dedi ki...

AVCILAR BEL.SPOR için bir çok kişiye hayal gibi gelen hedefe ulaşmamızı sağlayan bu liglerin en beyefendi en karakterli futbolcusudur ve saha içerisinde takımı için herşeyini vermeye hazır, takımda olması gereken en önemli askerdir İRFAN YAZICI.Yeni takımın hayırlı olsun..

cihan ünal dedi ki...

öncelikle irfan kardeşim için hayırlı olsun diyorum. Takımımız adına Evren ile blrlikte en büyük kayıp desek sanırım yanlış olmaz. Hırsı ve futbolculuğuyla daha iyi yerlere layık bir futbolcu.umarım yeni yönetim onun gibi blrlyle anlaşır...

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...