Çarşamba, Temmuz 23, 2014

Gökdağ: Önce altyapı ve kendi öz kaynaklarımız

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden Bezirganbaheçspor kulübünün Başarılı Teknik direktörü Metin Gökdağ, önceliğimiz yarına umutla baktığımız gençlerimiz geleceğimizdir dedi.

 

Gökdağ, 43 yaşında 2 çocuk babası asıl meslek mali müşavir aynı zamanda İstanbul Mali Müşavirler Odası Küçükçekmece Temsilciliği görevini sürdürmekte. Bezirganbaheçespor’da Kulüpteki görevi alt yapının başında sorumlu diğer kategorilerde hocaların başında Koordinatör görevi UEFA B lisans sahip.

 

Bezirganbahçespor Kulübü teknik direktörü Metin Gökdağ nezaretinde yeni Futbol sezonu için futbolcu ordusu ile sıkı antrenmanlar gerçekleştiriyor. Sarı-Siyahlı ekip, Bölgenin seçilmiş futbolcuları ile geleceğe yönelik sonuçlar almanın peşinde.İlerleyen dönemlerde verdikleri çabanın karşılığını alacaklarını söyleyen Gökdağ,"Kulübümüze olan katılımdan dolayı çok memnunuz. Gelecekte sporcularımızın iyi bir futbol kariyeri olması için elimizden geleni yapıyoruz. Birbirinden yetenekli sporcularımız var. Her geçen gün sporcularımızla birlikte daha da iyi ye gidiyoruz. İlerleyen dönemlerde sporcularım ve biz antrenörler çabalarımızın karşılığını alacağız" diye konuştu.

metin gökdağ 1

 

Başarılı Teknik direktör yaptığı açıklamada, ''Bezirganbahçespor Kulüp ile 1990 yılında tanıştım ve hep altyapı çalıştırdım son 2 yıldır da A Takımı çalıştırmaktayım ve Ogün bugündür kulübün içindeyim. Bezirganbahçespor A Takım Süper Amatör Lige çıkarken kendi öz kaynaklarımızla çıktık ve dışarıdan hiçbir transfer yapmadan kendi altyapıdan yetişen futbolcularla mücadele verdik ve yeninden 1.Amatör kümeye düşmüş olduk. Bu takım 2.Amatör,1 Amatöre ve Süper Amatör lige çıkarken kendi öz kaynaklarımızdan kurlu takımla çıktık. Bezirganbahçe kulübünün asıl hedefi önce eğiten sonra yarıştıran bir anlayış onun için kendi öz kaynaklarını kendi üreten bir anlayış üretmeden tüketmek anlayışı bize göre değil.Bunu yaparken de asıl hedefimiz sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerini kullanarak onların her şeyden önce iyi bir birey olmasına katkı sunmak bunu da yaparken 1. önceliğimiz centilmenlik çerçevesinde mücadele etmek.

metin Gökdağ 2

Bu yüzden alt yapımızı yeniden dizayn ederek yaş futbol okulunu ücretsiz olarak başlattık. Kulübümüzün yani Bezirgânbahçe günümüz anlayışında çok ender olan gerçek amatör ruhla gençlere hizmet eden bir anlayışa sahip birinci önceliğimiz önce gencin çıkarları bunu herkes söyler ama biz uygularız her aşama kaydeden gencimizi bir ekonomik beklenti içerisinde olmadan gönderdik. Bir örnek vereyim Erkan Sancar diye bir oyuncumuz Fatih Karagümrük ile Profesyonel sözleşme yapma durumu var. 10 yıl bizde oynadı yöneticilerimiz yetiştirime bedelinden vazgeçerek lisansını verdi. Böyle güzel bir anlayış her kulüpte olmaz o yüzden yönetim kurulumuz çok teşekkür ederim. Bu anlayış nedeni ile Bezirgânbahçe spor dışına pek çıkmadım yeni sezonda da Askerden gelen ve okulu bitiren futbolcu kardeşlerimiz var genç takımızdan da takviyeler yaparak kendi öz kaynaklarımızla mücadelemizi vereceğiz. Bizim anlayışımız rol model olmak önce rakibe saygı bizim tüzüğümüzde maçta kavga çıkaran üyelerimizi bile üyelikten atma şartları var anlayış farkı birde kulüp binamızı gençler için daha aktif kullanmak gerekiyor bunlarla ilgili projeler var zamanı gelince açıklanacak ayrıca kulüp bünyesinde kendi fitness salonumuzu kuracağız.En önemlisi bu anlayışta olan kulüp Başkanımız Hayati Yolcu başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri onlara bir kez daha gençler adına teşekkür ederim.
HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.