Cumartesi, Temmuz 19, 2014

Bayrampaşaspor sahaya indi

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Bayrampaşaspor yeni sezonun hazırlıkları başladı. 2014-2015 futbol sezonu hazırlıklarına Bayrampaşa Belediye Stadı’nda başlayan kırmızı-yeşilli futbolcularımız idmanların ilk etabında güç ve dayanıklılık üzerine çalışmalar yaparken daha sonra topla çalışmalarıa başlayacak.

haberler_755_pasa3

İdmandan önce futbolcularla kısa bir toplantı yapan teknik direktör Ali Rıza Sinan Bayraktar, camimızın beklentilerini hatırlatarak, “Yeni sezon, yeni heyecan, yeni heves, yeni bir atmosfer. Grubun zorluğunu biliyoruz ama önemli olan Bayrampaşaspor’un ligde bu sezon yapabilecekleri. Yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çalışacağız. Savaşan, koşan, mücadele eden, hiçbir zaman kaybetmeyi görmeyen agresif bir takım görüntüsü içerisinde bir takım olmalıyız.  İnşallah o düşüncelere varırız” dedi.

haberler_738_pasa1Bayraktar yeni sezondan umutlu
Bayrampaşasporumuzun yeni teknik direktörü Ali Rıza Sinan Bayraktar yeni sezon öncesi camiamıza umutlu açıklamalar yaptı. Bayrampaşa’da futbola yoğun ilginin olmasının gelmesindeki en büyük etkenlerden biri olduğunu belirten Bayraktar, “Dış transferde şu ana kadar 5 futbolcuyla sözleşme imzaladık. Bazı futbolcularla da görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa süre içinde takımımıza uygun olan nokta transferler yaparak yeni sezon öncesi kamp dönemine en iyi şekilde girmek istiyoruz. Denenmeye gelen oyuncuların yanı sıra altyapıdan aldığımız gençler var. Gençlerle ağabeylerini kaynaştırıp iyi bir takım kurmak istiyoruz. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek” ifadelerini kullandı.


KAYNAK: www.bayrampasaspor.org.tr

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...