Pazartesi, Temmuz 28, 2014

"Alibeyköyspor’u başarıya taşıyacağız"

Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor’dan BAL temsilcisi Sultangazispor’dan transfer ettiği iki tecrübeli futbolcu Mehmet Aslan ve Yusuf Kaymak açıklamada bulundular.



Alibeyköyspor’un şu an itibari ile Amatör Ligde olsa da Kulüp potansiyeli olarak Profesyonel Ligleri hak ettiğini ifade eden iki başarılı futbolcu "Yıllarca Profesyonel olarak futbol oynadık. Sezon başından Alibeyköyspor Teknik Direktörü Metin Kaygın’ın teklifini hiç düşünmeden kabul ettik. Metin Hoca işinde çok disiplinli ve başarılı, futbolcusuna daima güvenen ve adaletli bir Teknik Direktördür. Metin Hoca ile çalışmanın bize çok şey katacağını düşünüyoruz. Sezon öncesinde bize planlarını ve hedeflerini anlatan Hocamız, bu planların içinde bizim de olduğunu ifade etti ve bize saha içinde ve dışından çok önemli görevler düştüğünü söyledi. Biz bunlara hazırız. Kulübümüzün başarısı için durmandan çalışacağız ve tecrübelerimizi genç futbolcu kardeşlerimize aktaracağız" şeklinde konuştular.

 

"Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig"
Alibeyköyspor’da Başkan’dan, malzemecesine ve futbolculara kadar herkesin kendilerine yardımcı olduğunu ifade eden Mehmet Aslan ve Yusuf Kaymak "Takım arkadaşlarımız arasında iyi bir dostluk ortamı var. Başlangıçlar her zaman zor olur, başarı için yoğun çalışıp kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz. Hedefimizi Bölgesel Amatör Lig, bunun bilincinde bütün gücümüzü Alibeyköyspor için harcayacağız" dediler.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

atom karınca dedi ki...

Yusuf Kaymak varsa her zaman umut vardır :)

EMİR YILMAZ dedi ki...

Yusuf Kaymak nasıl başarıyor bilmiyorum ama birçok futbol severin saygısını, kazanmış, başka bir oyuncu. Alibeyköy forması ile başarılar dilerim.

Sedat dedi ki...

Mehmet ASLAN ve Yusuf KAYMAK çok büyük iki isim..Son 3 sezondur Mehmet in sultangazide yaptıkları ortada.Ayazağaya yıllarca hizmet verdi.Çok istikrarlı ve karakterli bir oyuncu.Bu sezon Alibeyköy 3.lige çıkar diyorum.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...