Salı, Temmuz 22, 2014

Bakırköy kulüpleri beraber iftar yaptı

Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin düzenlediği iftar ilçedeki tüm kulüplerin katılımıyla gerçekleşti.



Çok Sıcak Bir Ortamda Geçen İftar Yemeğinde Türkiye Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonu ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez de yer aldı. Eski Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Hüdaverdi Talay'la Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sanat Müdürü Özcan Bilir de Davetliler Arasındaydı.

İftar sonunda Bir Konuşma Yapan Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İbrahim Mamati, "Bu Güzel Günde Sizleri burada eksiksiz görmek bizleri çok mutlu etti. Birlik ve Beraberliğimizi bir kez daha ortaya koyduk. Bu kilidi kırmadığımız sürece yapamayacağımız ve yaptıramayacağımız hiç birşey yoktur. Yeni Sezon Hazırlıklarımız hızla devam ediyor. Yeni sezonda tüm takimlarimiza başarılar diler kazasız belasız sakatlıksız bir sezon dilerim" dedi.

Sonrasında söz alan TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez ise "Öncelikle tüm Müslüman aleminin mübarek Ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu iftar yemeğini düzenleyen başta Başkan İbrahim Mamati başkanım olmak üzere tüm takımlarımıza teşekkür ederim. Yeni sezon Hazırlıklarımız basladı. Kitapçığımız internette yayınlandı, 1 hafta içinde de basımın tamamlanmasını planlıyoruz. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar dilerim. Kongre sonrasında sizlerle birlikte olamadık seçimde vermiş olduğunuz destek için hepinize tek tek teşekkür ederim. Güveninizi boşa çıkarmayacağım elimden gelen herşeyi yapacağım. Bizim görevimiz İstanbul takımlarına ne katabiliriz bunu düşünmek. Beklentiler bu yönde. Bizler de bunun farkındayız"dedi.

Konuşmaların ardından Bakırköy Bocce takımının geçen hafta düzenlenen turnuvada Türkiye birincisi ve ikincisi olan sporcularına hediyeleri takdim edildi. Hoş sohbetlerle gecen İftar yemeği geç saatlere kadar sürdü.

Yerel Futbol Sitesi

[gallery columns="4" ids="135494,135495,135496,135497"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.