Cumartesi, Temmuz 19, 2014

Avşa Adası'nda yaz futbol okulu

Avşa Adası'nda Marmara Adalar Belediyesinin katkıları ile faaliyete geçen Yaz Futbol okulu Avşa Adasında faaliyete futbol sahasında başladı. Okulun antrenörlüğünü Zikri Çetin yapmakta.



Zikri Çetin uzun süre Gaziosmanpaşa ilçesinde uzun süre amatör spor kulüplerinde futbol oynadıktan sonra teknik direktör olarak futbol hayatına devam etmektedir. İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde Yıldıztabyaspor, Alarkospor, Çayırgücüspor başta olmak üzere birçok spor kulübünde görev yapmıştır.

Çetin yaptığı açıklamada, "Marmara Adalar Belediyesi'nin katkılarıyla yaz aylarında gençlerimizin spor yapmalarını sağlamaktayız. Çalışmalarımıza ada halkının yanı sıra tatilcilerin katılımıyla çalışmalarımız renkli geçmektedir" dedi.

 Dedeler ve torunları
Mehmet Yürekli ve arkadaşı Vedat Uzuner yıllarca başkanlık ve yönetimlerinde bulundukları Avşa Sporun tesislerinde çalışmalara başlayan Yaz Futbol Okuluna şimdi torunlarını getirmekteler. Mehmet Yürekli duyularını anlatırken "Ben" diyor, "Oğlumun futbolcu olmasını çok isterdim. Ama olmadı şimdi ise torunum Yiğit Mehmet Yüreklinin olmasını isterim. Biz ailece Galatasaraylıyız torunumu bazı maçlara İstanbul’a getiririm" diye konuştu.

YAZI: ORHAN BUDAK

[gallery columns="7" link="file" ids="135169,135170,135171,135172,135173,135174,135175"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.