Salı, Temmuz 22, 2014

Arnavutköy Belediyespor'da hazırlıklar başladı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor 2014-2015 futbol sezonuna dualarla kurban keserek start verdi.

Toplantıya Arnavutköy Belediyespor Başkanı Av. Ercan Üner, Başkan Vekili Faruk Ceylan, Futbol şubeden sorumlu Başkan yardımcısı Murat Küçük Teknik ekipte, Teknik direktör Adnan Keskin, Yardımcı antrenör Bahri Yılmaz, Kaleci antrenörü İsmail Karabulut ve kulüp masörü Alpay Tezcan katıldı.


Üner: Gözünüz arkada kalmadan futbolunuz oynayın
Kulüp lokalinde yapılan toplantı sonrası kurban kesilen ve ilk olarak orman kros çalışmalarına başlayan Arnavutköy Belediyespor'da Başkan Av.Ercan Üner yaptığı konuşmada; geçtiğimiz sezon şanssızlıkları ve yaşanan tüm zorluklara rağmen ligde şampiyonluk ipini göğüslemenin önemini anlatırken bu sezon yapılan transferlerde ve geçtiğimiz sezon oynayıp kulüpte kalan oyunculardan öncelikle Arnavutköy Belediyespor un bir marka değeri olduğunu ve buna istinaden her türlü çirkin davranışlardan uzak durulması gerektiğini ifade etti. Geçtiğimiz sezon alt yapılarda yaşanan sıkıntılardan değinen Başkan Üner, bu sezon A-Takım tamamen devreye girmeden alt yapıya el atmayacaklarını ve alt yapının başına yeni hocalarla yeni bir anlayışla yola çıkılacağını A-Takım idmanları ile birlikte paralel idmanların tüm takımlarda uygulanacağını dile getirdi. Bu sezon transfer edilen Arnavutköy Belediyespor ailesine katılan yeni oyuncuların sadece futbol düşünmelerini dile getirirken, geçtiğimiz sezonlardan beni tanıyanlar bilir, bu kulüpte bir rakam konuşulmuşsa bu rakam ligin son maçına kadar da olsa kesinlikle ödenir. Bu sezon inanılmaz ve çok renkli bir yönetimle lige giriyoruz. Gözünüz arkada kalmadan futbolunuzu oynayın dedi. Seçmeler bizim için çok iyi geçti il dışından gelen oyuncuların olması bizleri sevindirdi. Elemelerden geçen ve kamp dönemine kadar bizlerle çalışacak olan kardeşlerimiz forma şansı için ellerinden geleni yapmalı dedi.

 

Keskin: Bu sezon farklı olacak
Daha sonra söz alan Arnavutköy Belediyespor Teknik direktörü Adnan Keskin, ''geçtiğimiz sezon zor bir süreç olmasına rağmen bizim için iyi geçti diyebiliriz. Teknik ekibime ligde kal dediler biz sizlerin özverili futbolunuzla bitime haftalar kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bunu sizler başardınız hepinizi canı gönülden kutlarım. Bu sezon çok farklı olacak kesinlikle başarıya odaklı bir ekiple lige katılıyoruz. Formam garanti diyebilecek futbolcum yok mücadele eden formayı kapar, bu sezon aramızda profesyonel futbolcular oldukça fazla bu yüzden sizlerin gözünde değerimin olması için hakkaniyetle iyi mücadele eden kendine iyi bakan her futbolcu sahaya çıkar topunu oynar'' dedi.

İlk gün idmanları için orman koşuları gelenektir. Her sezon Arnavutköy Belediyespor tam kadro ormanda çalışır bu çalışmalar bazı sezon 10 gün bazı sezon 7 gün sürer fakat bu sezon Adnan Keskin kros çalışmalarını 3 günle sınırlayarak herkesi şaşırttı. 3 gün sonunda sahaya ineceğini ifade eden Keskin bu sezon idmanlarımız çok farklı olacak dedi.

Koşu parkurunda futbolcularını fazla sıkmayan ve kısa tur koşturan Teknik ekip daha sonra Arnavutköy Hasan Doğan stadına gelerek çalışmalarına devam etti.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ


[gallery link="file" columns="4" ids="135447,135446,135445,135448,135449,135450,135451,135452,135457,135456,135455,135454,135453,135458,135460,135459,135461,135462"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...