Pazartesi, Temmuz 21, 2014

Armutlu Belediyespor BAL’dan çekildi

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele hakkı bulunan Yalova temsilcisi Armutlu Belediyespor şok bir karar ile lige katılmama kararı aldı.



Siyah Beyazlı ekibin yöneticileri uzun süredir gündem olan bu konu hakkında karar alarak yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde katılmayacağı öğrenildi. Bölgesel Amatör Ligde Altınova Belediyespor ile beraber Yalova’yı en ok temsil eden Armutlu Belediyespor sezonun start almasına 2 ay gibi kısa bir zaman kala spor kamuoyunu şaşırtan bir karara imza attı.

 

Lige katılmayacağı öğrenilen Siyah Beyazlı ekip, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda da mücadele etmeyecek. Edinilen bilgiye göre Armutlu’nun, bugün süresi bitecek olan BAL’a katılım ücretini ödemeyecek.

 

Kısa bir süre önce Teknik Direktör Kemal Dulda ile anlaşan Siyah Beyazlıların neden böyle bir karar aldığı ise merak konusu olurken, kararın altında yatan nedenin ise geçen sezonlarda takıma çok para harcandığı gerekçe gösteriliyor. Armutlu’nun lige katılmayacağı Bölgesel Amatör Ligde 2014-2015 sezonunda ilimizi sadece Altınova Belediyespor temsil edecek.

 

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’yi şampiyon tamamlayarak BAL’a yükselen Sarı Yeşilliler, tek Yalova temsilcisi olarak BAL’da mücadele gösterecek.

 

HABER: SEVDA ÖZARAS
KAYNAK: kanaathaber.com

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.