Pazar, Temmuz 27, 2014

"Çengelköyspor’u 3.Lige çıkartacağız"

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor A.Ş.’nin Başkan İsmet Özay, Sitemize oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.



Yeşil-beyazlı ekibinin başında bulunduğu 3 sezonda adını şimdiden 'efsane Başkanlar' arasına yazdırmayı başaran İsmet Özay Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederek sözlerine başladı.

 

Boğaz ekibinin 2.Başkanı Adil Poyraz, Başkan Yardımcısı ve Çengelköy Mahalle Muhtarı Can Cumurcu, Başkan Yardımcısı ve Kuleli Mahalle Muhtarı Kenan Birinci, Başkan Yardımcısı Kenan Ertem, Genel Kaptan Yahya Erdem, Muhasip Üye Ender Yıldırım ve Tesislerden Sorumlu Yönetici Kürşat Emre Akbulut ile birlikte açıklamalarda bulunan Başkan Özay "Çengelköyspor A.Ş.’nin yeri Profesyonel Liglerdir" dedi.

 

"Şampiyon olacağız ve 3.Lige çıkacağız"
Göreve geldiği 3 yıldan bu yana çok büyük emekler harcadığını ve tüm mesaisini Çengelköyspor’un başarısı için feda ettiğini ifade eden Başkan Özay "Geçtiğimiz sezon takım olarak çok çalışıp, zor olan başarıyı hak ederek Bölgesel Amatör Lige çıktık. Kısaca zor günler de yaşadık ancak sonunda harika bitti. Taraftara söz vermiştik, sözümüzü tuttuk, bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Takımım ve şahsım adına bizlere desteklerini hissettiren taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Bu sezon da iddialı bir kadro kurduk, Teknik Direktör Osman Yıldırım ve ekibi ile futbolcu kadromuza çok güveniyoruz. Çalışmalarda ciddiyet ve azim bizleri sevindiriyor. Lige iyi hazırlanıyoruz. Yeni sezona yine birlik ve bütünlük içinde, aile kavramını ön planda tutarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonluğu bu sezon da tekrarlamak için çok çalışacağız. Bayramdan hemen sonra il dışında 2 kamp programımız olacak. Hocamız kadroya takviye isterse, bu talebi yerine getireceğiz. Bu sezon tek bir hedefimiz var, Çengelköyspor 3.Lige çıkartmak. Çengelköy halkından da destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.