Cumartesi, Haziran 28, 2014

Yetkin Karakaş o haberi yalanladı

Geçtiğimiz günlerde Ulusal bir Gazetede yayınlanan "Yemen Ekşioğlu'na 40.yıl plaketi" başlıklı haberde adının geçmesinin rahatsız olan Yetkin Karakaş, bu haberin gerçekle alakasının olmadığını belirtti.



 

Hürriyet Gazetesinde İsmail Er imzalı yayınlanan haberde İstanbul Futbol İl Başkanı ve Futbol Federasyonu yöneticilerinden Yemen Ekşioğlu’nun, profesyonel ve amatör futbolda geçirilen başarılarla dolu 40.yılını çalışma arkadaşlarının organize ettiği törenle kutlandığı ifade edilmiş, İstanbul İl Başkanlığı'nın Levent'teki binasında gerçekleştirilen 40.yıl kutlamasında Yemen Ekşioğlu'nu bu mutlu gününde sevdikleri ve çalışma arkadaşları yalnız bırakmadığı ifade edilmiş ve haberde bir de fotoğrafa ver verilmişti. MHK yöneticisi Yüksel Okçuoğlu’nun yanı sıra çok sayıda futbol ve spor adamını kutlamaya katıldığı iddia edilmiş, TFF eski İl Başkan Yardımcısı Yetkin Karakaş’ın da bu kutlamada bulunduğu haberi yapan İsmail Er tarafından ileri sürülmüştü.

 

"4 yıl önceki fotoğrafın bugün gibi verilmesi manidar"
Sitemize konuşan Yetkin Karakaş, bu haberin gerçek olmadığını, fotoğrafın ise 4 sene öncesine ait olduğunu ifade ederek şunları söyledi: Sayın Yemen Ekşioğlu'na 40.yıl plaketi adı altında Ulusal bir gazetede yayınlanmış olan haberin gerçeği yansıtmadığını ifade etmek isterim. 2010 yılının Sonbahar aylarında çekilmiş bir fotoğrafın bugün gibi yayına verilmesini manidar buluyorum.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...