Çarşamba, Haziran 18, 2014

Yeni idari menajer hazır bekliyor…

Özgür Kurt’un ayrılması ile ilgili kaleme alacağım son yazıdır. Aksi bir durum söz konusu olmadığı takdirde yazmama kararı aldım.



Kamuoyunu ilgilendiren görevlerde bulunanların ne söylediği ardından ne yaptığı çok önemli bir detaydır. Tutarlı olanlar BÜYÜK EFSANE olarak anılır. Diğerleri sosyal medyada alay konusu olur.

 

Görev sırasında bazen görüş ayrılıkları olabilir. Doğaldır da eğer herkes aynı fikirdeyse ya yeşil ışık ya da mavi boncuk etkisindesindir.

 

Görüş ayrılıklarında dikkat edilmesi gereken kıstas toplumsal yarardır. Kişisel çıkarlarını gözetenler bir süre ortamdan uzaklaşsalar bile kılıfına uyduramazlar.

 

Beklide bu nedenle son derece seviyeli resmi bir açıklamayla kamuoyuna duyuruldu. Görüş ayrılıklarının üstü örtülmeyle çalışılsa da mızrak çuvala sığmıyor.

 

Önceki yazımda değinmiştim, görüş ayrılığı takımın omurgasıyla değil teknik kadronun omurgasıyla ilgili.

 

Takım Play-Off’a kalsa hoca 15 bin TL prim alacaktı. Bu para için takıma o kadar yüklendi ki takım revire döndü. Oysaki çocukları kendi haline bıraksa şimdi belki de 2. Ligdeydik.

 

İlk dokuz haftayla son beş haftayı yok sayıp kahramanlığa soyunuyorsunuz ama bu takımın en iyi çıkış yapan oyuncusu Vahit’ti.!! Vahit nerede? Vahit ile ilgili raporunuzu açıklayabilir misiniz?

 

Silivrispor gibi 2-3 milyon bütçeli bir takım için son derece yetersizliğe rağmen sözleşme yeniledikten sonra ne değişti de yönetime Özgür Kurt hakkında “Onsuz da olur” dediniz?

 

Esas vahim olan alternatif liste isim ortaya koyamadığınız gibi kalacaklar, gidecekler hakkında istatistikleri öne sürüyorsunuz. O istatistikler o kadar önemliyse Beylerbeyi maçını 2-0 bitirseydiniz ya…

 

Yoksa oyuncuların istatistik değerleri ellerine tutuşturulan banka hesap numaralarına yatan miktarlarla orantılı olmak mı oluyor? Eğer öyleyse biz Play-Off’tan komisyon farkıyla mı elendik?

 

İstatistikleri iyi değil diye gönderdiğiniz Cemal’in yerine Ümraniye Başkanının bonus oyuncusunun çapraz bağ ameliyat istatistiklerini beğendiğiniz için mi Silivrispor’un 100-150 bin lirasını heba ettiriyorsunuz?

 

Yöneticilerin tüm bunları bildikleri halde sadece Özgür Kurt ile görüş ayrılığına düşmeleri ve gidişini hızlandırın demeleri ilginiz değil mi?

 

O halde aynı hızla devam. Özgür Kurt kararının açıklanması ve camiayı bayrağa sahip çıkmaya davet eden mesajların ardından yöneticilerin Asos’ta ortaya çıkmaları, siz kendi değerlerinize sahip çıkın bize güvenmeyin demenin farkı bir versiyonu oldu. Allah’tan KASABA var da camia sahipsiz değil…

YAZI: ENGİN AKIN

6 yorum:

Ahmet Türk dedi ki...

Ya Engin kardeşim.Hepimiz Özgür ü çok seviyoruz.Onun ayrılmasına tüm taraftarlar üzülmüştür eminim. Ancak anlamadığım bir şey var. Sen Özgür ün ağzından konuşacağına,Özgür çıkıp ta tüm olanları, kendi mi ayrıldı yoksa gönderildi mi, bu ayrılığın perde arkasında ne var, dürüst şekilde açıklasa daha etik olmaz mı. Ha unutmadan Cemal demişsin de.Ben de Silivrisporun bütün iç saha maçlarını seyrettim.1-2 maç harici iyi maçını göremedim be kardeşim. Cemal in Silivrispor a gelmesine de en çok sevinenlerden biriyim ayrıca. Yazılarını beğeni ile takip eden bir sporsever olarak sana tavsiyem, zaman karıştırma zamanı değil, zaman birleştirme ve bütünleştirme zamanı diye düşünüyorum.

ozan dedi ki...

En iyi cikis yapan VAHIT mi maclari izlemedin galiba :) boyle seylerle milleti kandırma sen objektif Ol ggerçekleri yaz

osman dedi ki...

Engin bey yeter artık bu kadar kukla olma herkes hakettiğini yaşıyor sen bugün özgür kurtun yanındasın yarın o mevkiye kim gelirse onun yanında olucaksın silivride futbolla içli dışlı olmuş bütün abilerini küstürdü kendine özgür o mevkinin adamı olamadı keşke futbola devam etseydi bak kontenjan da kalktı dönerdi yuvasını herkes hakettiğini yaşıyor özgür kurt kendini herkesin üstünde gördü o yüzden engin abi bırak bu ayakları spor camiası senide özgürüde biliyor rahat ol.

Engin AKIN dedi ki...

Yazıma karşılık yapılan yorumlara istinaden yani Ahmet Türk, Ozan ve Osman kardeşlerim beni tanıdığınızı yazıyorsunuz ya. İşte bende bir yazı dizisi halinde ne biliyorsam kaleme alıyorum merakta bulunmayınız. Gizli kapılar ardında dönen dolapları her ne varsa eteklerde artık taş kalmayacak. İyi gazladınız beni teşekkür ederim.

silivri dedi ki...

engin sen silivri spora zarar vriyosun

erdem dedi ki...

Engin agbey nasil mac izliyosun,vahitin nasil iyi oynadigini soyluyosun,bu sene tum ic saha maclarina gittim.Cemal ne oynadi soylesene!

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...